Δημητριαδής: “Υπάρχει παραφροσύνη από συγκεκριμένες ομάδες για τον Κλάτενμπεργκ – Ο Μακεδονικός θα παίξει στη Super League 2”

Print Friendly, PDF & Email

 

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σ. Δημητριάδης, μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ και στον Θάνο Μπλούνα σχολίασε την απόψη των ομάδων της Super League για τον Κλάτενμπεργκ κάνοντας λόγο για “παραφροσύνη”, υποστήριξε ότι τόσο ο Κλάτενμπεργκ όσο και οι Έλληνες μέλη της ΚΕΔ πρέπει να φύγουν, αν και για την περίπτωση του Άγγλου δεν αισιοδόξει και τόνισε απερίφραστα ότι ο Μακεδονικός θ’ αγωνιστεί στη Super League 2.
 
Μεταξύ άλλων είπε:
 
Για το σημείο της δήλωσής του που ζητούσε να ασχοληθεί με τους νέους πίνακες διαιτητών η Επιτροπή Δεοντολογίας: Οι πίνακες διαιτητών έγιναν με ρουσφετολογικά κριτήρια και όχι αξιοκρατικά. Δεν αφορά τους πίνακες της Super League 1 αλλά τις πιο κάτω κατηγορίες. Οι Ενώσεις των οποίων οι ομάδων ψήφισαν υπέρ του Κλάτενμπεργκ στη Super League ανέβασαν διαιτητές.

Για τη θέση της Super League που τάχθηκε υπέρ της παράμονης του Κλάτενμπεργκ: Ο ΠΑΟΚ πήρε τη σωστή θέση. Είπε θα μας προτείνουν και θ’ αποφασίσουμε. Μια – μια οι ομάδες κατηγορούσαν τον Κλάτενμπεργκ. Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και άλλες είχαν άρει την εμπιστοσύνη τους. Μετά άλλαξαν ρότα. Περίμενα από μόνη της η Super League να πει ότι δεν θέλει τον Κλάτενμπεργκ. Αυτό θα ήταν το υγειές. Υπάρχει παραφροσύνη από συγκεκριμένες ομάδες. 

 

Για την παραμονή ή όχι του Κλάτενμπεργκ στην προεδρία της ΚΕΔ: Δεν αισιοδόξω ότι θα φύγει ο Κλάτενμπεργκ. Πιστεύω ότι στο τέλος θα υπάρξουν πιέσεις και αντιδράσεις. Έχω όμως εμπιστοσύνη στον κ. Μπαλτάκο. Θέλει να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Δεν πρέπει να παραμείνει ο Κλάτενμπεργκ. Δεν έχει προσφέρει στην ανάπτυξη των διαιτητών. Επί Περέιρα είχε δημιουργηθεί ακαδημία διαιτητών. Επι Κλάτενμπεργκ σταμάτησε. Πρέπει να φύγουν και οι Έλληνες που είναι μέλη της ΚΕΔ και ασχολούνται με τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

 

Για τις αποφάσεις των δικαστικών οργάνων που αφορούν Μακεδονικό και Αγροτικό Αστέρα: Ο Μακεδονικός θα παίξει στη Super League 2. Για τον Αγροτικό Αστέρα πρέπει να δούμε αν ο νόμος ερμηνεύθηκε σωστά.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή