“Δώστε τα κλειδιά του συνδέσμου διαιτητών στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας για να αποφύγετε τον όποιο εξευτελισμό”

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου Απ. Τσολακίδης με δήλωσή του απευθύνεται στη διοίκηση του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Ευβοίας:

  • “Με αφορμή όσων το τελευταίο διάστημα  λέγονται και των “νέων ” που “κυκλοφορούν ” ορισμένοι σχετικά με τα πεπραγμένα του Συνδέσμου  δραττομαι  της ευκαιρίας να εκφράσω βαθύτατα την λύπη μου για την όλη πορεία του, αν και υπήρξα Μέλος του και μάλιστα εκλεγμένο στην Διοίκηση αυτού.
  • Δυστυχώς οι προβλέψεις μου αν και δυσοιωνες αποδείχτηκαν προφητικες καθώς είχα προαναφέρει ότι η διάλυση του Συνδέσμου ήταν προ των πυλών. Ωστόσο τότε η Διοίκηση του Συνδέσμου θεώρησε ότι εγώ ήμουν το “Λάθος “και κληθηκα σε απολογία με θέμα τη διαγραφή μου.
  • Τα λόγια μου τότε ήταν επί λέξη “ο Θείος σου τον άνοιξε (τον Συνδέσμο) εσύ θα τον κλείσεις”” απευθυνόμενος στο Λευτέρη Φανο!!!
  • Στη παρούσα φάση ο Σύνδεσμος με τον παρόν ΔΣ αποδεικνύει την ανικανότητα του να φέρει σε πέρας τις οποίες υποχρεώσεις του και ως εκ τούτου θα πρότεινα στο ΔΣ του προκειμένου να αποφύγουν και τον οποίο εξευτελισμό να παραδώσουν τη σφραγίδα του Συνδέσμου και τα κλειδιά του ιδιόκτητου οικηματος στο Πρωτοδικειο Χαλκίδας ώστε να ακολουθήθει η οποία νόμιμη διαδικασία και ο Σύνδεσμος να ξαναλειτουργήσει και πάλι ομαλά και κατόπιν νέας Διοίκησης. “

 

 

 

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή