Εφτάτυχος νικητής στο Χαϊδάρι με 500.000 ευρώ από το ΣΚΡΑΤΣ

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης και ο Δημήτρης Μουράτης, ιδιοκτήτες του τυχερού πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Χαϊδάρι
Print Friendly, PDF & Email

Κέρδη με μεγάλη «ουρά» περίμεναν έναν τυχερό παίκτη του ΣΚΡΑΤΣ στην Αττική,  ο οποίος κέρδισε 500.000 ευρώ στο παιχνίδι «Εφτάτυχη Γάτα με Ουρά». Ο λαχνός του μισού εκατομμυρίου ευρώ αγοράστηκε από το κατάστημα ΟΠΑΠ με αριθμό 118558, συνιδιοκτησίας των Γιώργου Τριανταφυλλίδη και Δημήτρη Μουράτη, στο Χαϊδάρι.

Ο Δημήτρης Μουράτης βρισκόταν στο κατάστημα ΟΠΑΠ την ημέρα που η τύχη χαμογέλασε στο μεγάλο νικητή του ΣΚΡΑΤΣ. «Αρχικά είχε αγοράσει έναν άλλο λαχνό, τον οποίο σκράτσαρε, αλλά δεν κέρδισε. Θέλησε, λοιπόν, να δοκιμάσει την τύχη του ακόμη μια φορά και μού ζήτησε να επιλέξω έναν λαχνό των 5 ευρώ. Πρότεινα την «Εφτάτυχη Γάτα με Ουρά» και έδωσα τον λαχνό που βρισκόταν πάνω πάνω στο πακέτο», αναφέρει ο κ. Μουράτης.

Το τυχερό πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Χαϊδάρι

Βήμα βήμα για το μισό εκατομμύριο

Το μεγάλο έπαθλο των 500.000 ευρώ, σύμφωνα με τον κ. Μουράτη, δεν αποκαλύφθηκε μονομιάς. Όπως εξηγεί, «ο παίκτης άρχισε να ξύνει το λαχνό και όταν είδε ένα τυχερό σύμβολο που δίπλα ανέγραφε 100.000 ευρώ, μου ζήτησε να επιβεβαιώσω ότι όντως κέρδιζε το συγκεκριμένο ποσό. Συνεχίζοντας το σκρατσάρισμα, αποκαλύφθηκαν ακόμη τέσσερα τυχερά σύμβολα που κέρδιζαν από 100.000 ευρώ. Πέρασαν αρκετά λεπτά μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι κρατούσε στα χέρια του έναν λαχνό αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ. Φυσικά, ήταν μια μεγάλη ευχάριστη έκπληξη και για μένα, γιατί είδα πώς μπορεί να αλλάξει η ζωή ενός ανθρώπου μέσα μέσα σε μια στιγμή».

Το τυχερό πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Χαϊδάρι

Πρώτη μεγάλη επιτυχία για το κατάστημα ΟΠΑΠ στο Χαϊδάρι

Το τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ στο Χαϊδάρι είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από το 1975. Οι σημερινοί ιδιοκτήτες του είναι ξαδέρφια. «Το κατάστημά μας είναι ένα από τα παλαιότερα πρακτορεία ΟΠΑΠ της περιοχής. Το ανέλαβα μαζί με τον ξάδερφό μου το 2013. Οι 500.000 ευρώ στην «Εφτάτυχη Γάτα με Ουρά» είναι το μεγαλύτερο έπαθλο που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα. Λίγες μέρες μετά τον μεγάλο νικητή, μάλιστα, ένας άλλος πελάτης μας κέρδισε στην «Χρυσή Πυραμίδα» 1.000 ευρώ», σημειώνει ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

Το τυχερό πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Χαϊδάρι

Σύμφωνα με τον κ. Τριανταφυλλίδη, το ΣΚΡΑΤΣ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια. «Έχουμε πολλούς πελάτες που προτιμούν να δοκιμάζουν την τύχη τους στο ΣΚΡΑΤΣ, καθώς διαθέτει μια ευρεία γκάμα από παιχνίδια και κάθε εβδομάδα μοιράζει κέρδη σε χιλιάδες νικητές. Τα μεγάλα έπαθλα που μπορεί να κερδίσει κανείς στο ΣΚΡΑΤΣ κυμαίνονται από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ», αναφέρει  ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή