Δήλωση πέντε μελών του ΔΣ της ΟΔΠΕ/Ένωσης Διαιτητών: “Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε μηνυτήρια αναφορά εναντίον διαιτητών”

Print Friendly, PDF & Email

Η ΟΔΠΕ/Ένωση Διαιτητών “έπαθε”… Super League! Όπως ΠΑΕ διαφώνησαν με την ανακοίνωση του συνεταιρισμού εναντίον της ΑΕΚ και της ΕΠΟ, έτσι και πέντε μέλη του ΔΣ της ΟΔΠΕ εκδήλωσαν τη διαφωνία τους με τη δήλωση του προέδρο,υ Ηλ. Καραμάνη.

Συγκεκριμένα από το μέλος του ΔΣ της ΟΔΠΕ, Γ. Σπανέα, εστάλη στο SoccerPlus η ακόλουθη δήλωση:

“Στις 13/9/22 Δημοσιεύσατε δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης  Διαιτητων Ποδοσφαίρου Ελλάδας με τίτλο μηνυτήρια αναφορά εναντίον όσων
έδρασαν για την δημιουργία Ένωσης Διαιτητών.

Οι δηλώσεις Καραμανη έκλεισαν με την υποσημείωση :Για το Δ.Σ/ΟΔΠΕ-ΕΔ
Ο Πρόεδρος Καραμανης Ηλίας καθηγητής διαιτησίας τ.Διαιτητης FIFA
Σας αποστέλλω την επιστολή για δημοσίευση με την  συγκατάθεση των τεσσάρων μελών του ΔΣ Σ.ΛΙΟΛΙΟ , Β.ΡΑΠΤΗ , Β.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ και Γ. ΤΣΙΜΙΚΛΗ ότι ουδέποτε έγινε ΔΣ από το οποίο προκύπτει ότι του δόθηκε εξουσιοδότηση  να μας συμπεριλάβει ως αποδεχόμενους τις δηλώσεις του περί μηνυτήριων αναφορών .
Άλλωστε προσφάτως αποδεχθήκαμε το καταστατικό της ΕΠΟ .

Είμαστε κάθετα αντίθετοι με τέτοιες ενέργειες . Αντί να προβαίνει σε δηλώσεις χρησιμοποιώντας την φράση ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ αγνοώντας τα μέλη του ΔΣ , καλό θα είναι να συγκαλεί συμβούλιο και στην προκειμένη περιπτωση έκτακτο , λόγω της σοβαρότητας του θέματος.

Τα ονόματα που αναγράφονται στο έγγραφο που καλούσε διαιτητές να εγγραφούν στα συγκεκριμένα σωματεία είναι και αυτοί διαιτητές !

Υπάρχουν όργανα που μπορούν επιτέλους να ενεργοποιηθούν και να επιληφθούν του θέματος , εκτός και αν ο πρόεδρος αποφασίζει για τα πάντα όλα μόνος του !

Εκτός από την αναφορά στα ονόματα των συναδέλφων , τους οποίους έπρεπε να έχουμε ήδη καλέσει με απόφαση ΔΣ για εξηγήσεις (υποτίθεται βάσει των νόμων ότι ειναι διαιτητές και ουδείς άλλος φορέας μπορεί να τους παρέχει αυτή την ιδιότητα ) το έντυπο που κυκλοφόρησε ανέφερε ότι ειναι και εν γνώση της κυβέρνησης -ΕΠΟ-FIFA-UEFA .

Ιδού λοιπόν ! Στις αθλητικές ομοσπονδίες χλωμό για μηνυτήριες αναφορές και λόγω καταστατικού !

Χωρίς καμία μα καμία έγκριση από τα πέντε μέλη του ΔΣ που χαρακτήρισε εγγράφως αλλά και φωνητικά , εκβιαστές (αυτό άπτεται του ποινικού και αστικού κώδικα) επειδή ζήτησαν εφαρμογή του καταστατικού , έχοντας ο προεδρος την πληοψηφια στο ΔΣ , ας ξεκινήσει από την κυβέρνηση που δεν είναι αθλητική ομοσπονδία .

Απαιτούμε να μην μας συμπεριλαμβάνει , σε ανακοινώσεις ή δηλώσεις που δεν έχουν έγκριση του ΔΣ.”

Διαβάστε ακόμα:

Καραμάνης: “Μηνυτήρια αναφορά εναντίον όσων έδρασαν για τη δημιουργία Ένωσης Διαιτητών”!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή