Εκλογές ΕΠΣ Ξάνθης: Νέος πρόεδρος ο Γ. Δαλακούρας

Print Friendly, PDF & Email

Το απόγευμα της Παρασκευής (17/2) πραγματοποιήθηκε η Γενική Τακτική συνέλευση της ΕΠΣ Ξάνθης κατά την οποία εγκρίθηκε ομόφωνα ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός.

Πριν την έναρξη της όλης διαδικασίας κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τάσου Χατζηαποστόλου, πρώην προέδρου του Ερμή Μάνδρας με μεγάλη συνεισφορά στην ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος Γιώργος Πανίδης ευχαρίστησε άπαντες για την συνεργασία που είχε μαζί τους την τελευταία 8ετία δεχόμενος μάλιστα και αναμνηστικό δώρο από το προσωπικό της Ένωσης.

Ακολούθησε η εκλογική διαδικασία μετά το τέλος της οποίας είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα: Πρόεδρος εξελέγη ο Γιάννης Δαλακούρας (γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Ξάνθη επί προεδρίας Πανίδη) με 18 ψήφους έναντι 5 του αντιπάλου του, ενώ υπήρξαν και δύο λευκά.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που με εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Πανίδη για τη συνεργασία μας και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια από τη θέση του Ταμία και του Γεν. Γραμματέα. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο”.

 

Πηγή: xanthi-sport.gr

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή