Έκπτωτη η διοίκηση της ΕΠΣ Κεφαλληνίας με απόφαση της ΓΓΑ – Αναστολή των πρωταθλημάτων και προσφυγή στη δικαιοσύνη

Print Friendly, PDF & Email

Με απόφαση της ΓΓΑ κηρύχθηκε έκπτωτη η διοίκηση της ΕΠΣ Κεφαλληνίας – Ιθάκης, επειδή κρίθηκε ότι ένα σωματείο ψήφισε παράνομα στις τελευταίες εκλογές που έγιναν το 2022.

Η καταγγελία στην ΓΓΑ έγινε από υποψήφιο πρόεδρο, που δεν εξελέγη και αφορούσε τρία σωματεία. Η απόφαση της ΓΓΑ απέρριψε την καταγγελία για τα δύο σωματεία και αποδέχθηκε μόνο για το ένα, που βρίσκεται στο μητρώο της ΓΓΑ, αλλά δεν αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα που δήλωσε για δύο έτη, επειδή τα πρωταθλήματα αυτά δεν διεξήχθησαν λόγω covid-19.

H ΕΠΣ Κεφαλληνίας – Ιθάκης ανακοίνωσε την αναστολή όλων των πρωταθλήματων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus, θα προσφύγει κατά της απόφαση της ΓΓΑ στα αρμόδια δικαστήρια.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚΙ:

“Το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλληνίας Ιθάκης (Ε.Π.Σ.Κ.Ι) ανακοινώνει την αναστολή διεξαγωγής όλων των διοργανώσεων της Ένωσης (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Πρωταθλήματα υποδομών κλπ), καθώς και κάθε εν γένει δραστηριότητα της, λόγω έκδοσης απόφασης από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που παύει την Διοίκηση της. Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης ενημερώνουν πως άμεσα θα προσφύγουν εναντίον της ως άνω απόφασης στα αρμόδια δικαστήρια, προκειμένου να διαφυλάξουν την ομαλότητα στο τοπικό ποδόσφαιρο και να προασπίσουν την τιμή και υπόληψη τους.

Η Γραμματεία της Ένωσης θα παραμείνει ανοικτή για να εξυπηρετεί τα Σωματεία στην διεκπεραίωση των υποθέσεων τους με την Ε.Π.Ο.

Εκ του Δ.Σ.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή