Ένταση στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού – Καραπαπάς: ”Πάμε σε έναν τελικό που έχει ήδη ξεφτιλιστεί”

Print Friendly, PDF & Email

Σε υψηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού την προσεχή Κυριακή (30/8).

Η ΕΠΟ δεν έστειλε το πρωτόκολλο διεξαγωγής του αγώνα στην αστυνομία και η σύσκεψη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε για την Παρασκευή 28/8. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Ολυμπιακού η οποία εκφράστηκε από τον εκπρόσωπό του στην σύσκεψη, Κώστα Καραπαπά.

Ο Κώστας Καραπαπάς είπε τα εξής: «Πάμε σε ένα τελικό που έχει ήδη ξεφτιλίσει σε όλη την Ευρώπη το ελληνικό Ποδόσφαιρο. Φροντίστε εσείς της Ομοσπονδίας να μην το ξεφτιλίσετε ακόμα παραπάνω. Ελπίζω η αστυνομία αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά της και το πιστεύω, δεν το ελπίζω απλώς. Θυμίζω ότι εδώ στο ίδιο γήπεδο, ζήσαμε έναν τελικό ντροπής όταν οι προσκλήσεις της ΕΠΟ μοιράστηκαν σε κάτι φουσκωτούς και στον υπόκοσμο ενώ άνοιγαν οι πόρτες από σεκιούριτι για να περάσουν δεκάδες οπαδοί. Σε αυτό το παιχνίδι, σε αυτές τις συνθήκες τα πράγματα είναι απλά. Δέκα άνθρωποι από κάθε ομάδα και τέλος. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να έχουμε τους Διακοφώτηδες στο γήπεδο. Εδώ έγινε τελικός Champions League και ήταν πέντε άτομα από την UEFA. Τα μέλη της Εκτελεστικής τι θέλουν; Να δουν από κοντά πως ξεφτίλισαν έναν ιστορικό θεσμό;».

Ακόμη ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξαπέλυσε πυρά κατά της ΕΠΟ και για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ: «Δείτε τον αγωνιστικό χώρο. Βγες κύριε υπεύθυνε της ΕΠΟ τώρα να δεις το χωράφι. Τι κάνατε για τον αγωνιστικό χώρο; Να σου πω εγώ τι κάνατε. Τίποτα. Και αφήσατε να γίνει και φιλικό! Να επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο… Δώστε μας λοιπόν ένα χαρτί να δούμε τι έχετε κάνει για τον αγωνιστικό χώρο. Ποιες είναι οι ενέργειες σας. Ξαναλέω δέκα και δέκα και τέλος. Φέρτε και δυο από το συμβούλιο να κρατάνε την κούπα να μας τη δώσουν. Ευχαρίστησή μας».

Από την πλευρά της η αστυνομία τόνισε ότι δεν θα δεχτεί στη λίστα προσθέσεις ατόμων που πρόκειται να μπουν στο γήπεδο και θα τηρηθεί αυστηρά το πρωτόκολλο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή