Έπαιξε για πρώτη φορά ΣΚΡΑΤΣ και κέρδισε 10.000 ευρώ – Με ένα λαχνό του παιχνιδιού «7 και Τυχερά» αξίας 1 ευρώ

Το τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ στα Πεζά Ηρακλείου
Print Friendly, PDF & Email

Τύχη από το πρώτο του «σκρατσάρισμα» είχε ένας παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ στην Κρήτη, ο οποίος με 1 ευρώ κέρδισε 10.000 ευρώ. Ο τυχερός παίκτης επισκέφθηκε κατάστημα ΟΠΑΠ στα Πεζά Ηρακλείου και δοκίμασε την τύχη του στο παιχνίδι «7 και Τυχερά».

«Πρόκειται για έναν άνδρα νεαρής ηλικίας, που επισκέπτεται συχνά το κατάστημά μας. Συνήθως παίζει ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και ΤΖΟΚΕΡ, όμως εκείνη την ημέρα θέλησε να παίξει ΣΚΡΑΤΣ για πρώτη φορά. Του πρότεινα να σκρατσάρει με ένα παιχνίδι χαμηλού κόστους. Επέλεξε έναν λαχνό του ΣΚΡΑΤΣ «7 και Τυχερά», αξίας 1 ευρώ, στον οποίο βρήκε το τυχερό σύμβολο «7» και κέρδισε 10.000 ευρώ. Ήταν πραγματικά απίστευτο!», τονίζει ο Χρήστος Μπέρκης, υπεύθυνος του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στα Πεζά Ηρακλείου. Και προσθέτει: «Είναι η 9η φορά που το παιχνίδι «7 και Τυχερά» μοιράζει το μέγιστο ποσό των 10.000 ευρώ, όπως μπορεί να διαπιστώσει κάποιος και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΚΡΑΤΣ».

Δεν είναι η πρώτη φορά, όμως, που το συγκεκριμένο κατάστημα ΟΠΑΠ στα Πεζά Ηρακλείου αποδεικνύεται τυχερό στο ΣΚΡΑΤΣ. «Πριν από τρία χρόνια, ένας άλλος πελάτης μας κέρδισε 100.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «Μαγικά Κεράσια», που κοστίζει 3 ευρώ», αναφέρει ο κ. Μπέρκης.

«Τίναξε τη Μπάνκα» με 16 ευκαιρίες για κέρδη σε κάθε λαχνό

Το ΣΚΡΑΤΣ διαθέτει μεγάλη γκάμα παιχνιδιών, που μοιράζουν καθημερινά κέρδη σε χιλιάδες νικητές. Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησε το νέο παιχνίδι «Τίναξε τη Μπάνκα», με έναν στους τρεις λαχνούς να κερδίζουν.

 «Το ΣΚΡΑΤΣ έχει το δικό του φανατικό κοινό, καθώς διαθέτει δεκάδες παιχνίδια που διανέμουν ποικίλα έπαθλα που φτάνουν μέχρι και 1.000.000 ευρώ. Το τελευταίο διάστημα έχει μεγάλη ζήτηση το καινούργιο παιχνίδι «Τίναξε τη Μπάνκα», που κοστίζει 5 ευρώ. Το κοινό το προτιμά επειδή 1 στους 3 λαχνούς κερδίζει. Σε κάθε λαχνό υπάρχουν 16 ευκαιρίες για κέρδη, ενώ 1 εκατομμύριο δελτία μοιράζουν κέρδη έως και 100.000 ευρώ», σημειώνει ο Χρήστος Μπέρκης.  Όπως εξηγεί, «οι παίκτες πρέπει να ταιριάξουν οποιονδήποτε από τους αριθμούς τους με οποιονδήποτε τυχερό αριθμό, από το επάνω μέρος του δελτίου, για να κερδίσουν το αντίστοιχο ποσό. Αν κάποιος βρει το σύμβολο «x2», το ποσό διπλασιάζεται, ενώ αν βρει το σύμβολο «ΟΛΑ» κερδίζει και τα 16 ποσά του λαχνού».

«ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» για τους παίκτες ΣΚΡΑΤΣ με προνόμια και δώρα

Το ΣΚΡΑΤΣ προστέθηκε πρόσφατα στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια μαζί με προνόμια και δώρα.

 «Όλα τα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις». Οι παίκτες σκρατσάρουν τους λαχνούς τους και μετά σκανάρουν τον QR κωδικό που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος, μέσα από το OPAPP στο κινητό τους. Έτσι κερδίζουν συμμετοχές σε κληρώσεις για προνόμια και δώρα», τονίζει ο κ. Μπέρκης.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή