Επαναληπτική ΓΣ την Τετάρτη για τις προκηρύξεις και διοικητικό συμβούλιο για Απόλλωνα και θέματα κληρώσεων

Print Friendly, PDF & Email

Η Super League 1 ανακοίνωσε πως την Τετάρτη θα πραγματοποίηση Διοικητικό Συμβούλιο για να επικυρώσει την άνοδο του Απόλλωνα Σμύρνης στη θέση της Ξάνθης και εν συνεχεία θα συζητήσει τα θέματα του προγράμματος και της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος.

Παράλληλα, συγκάλεσε επαναληπτική Γενική Συνέλευση, καθώς τη Δευτέρα δημιουργήθηκε τεχνητή έλλειψη απαρτίας αφού επτά από τις 14 ομάδες έλειπαν και έτσι δεν μπόρεσε να εγκριθεί η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της SL1

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 2/9/2020 στις 11:15 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει ως ακολούθως:

Επικύρωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ως της 14ης ομάδας που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Super League 1 αγ. περιόδου 2020-21 – Ανακήρυξη της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ως της ομάδας που προβιβάζεται και της ΠΑΕ Ξάνθη ως της ομάδας που υποβιβάζεται, μετά τη διεξαγωγή των οικείων αγώνων «μπαράζ». Εγγραφή της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ως μέλους στο συνεταιρισμό και διαγραφή της ΠΑΕ Ξάνθη.

Επίσης, την Τετάρτη 2/9/2020 στις 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί δεύτερο Διοικητικό Συμβούλιο, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση συνοπτικού προγράμματος αγώνων.

2/ Θέματα κλήρωσης πρωταθλήματος.

3/ Θέματα διοργάνωσης πρωταθλήματος.

4/ Διάφορα.

Παράλληλα, η προγραμματισμένη για χθες συνεδρίαση της έκτακτης Γ.Σ. δεν έλαβε χώρα λόγω έλλειψης απαρτίας. Με βάση την πρόσκληση υπενθυμίζεται ότι θα λάβει χώρα α΄επαναληπτική Γ.Σ. (μέσω τηλεδιάσκεψης) την Τετάρτη 02.09.2020 και ώρα 11.30 π.μ. με τα ίδια θέματα συζήτησης (έγκριση προκηρύξεων).

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή