Επιτροπή Δεοντολογίας: Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία στην δίκη της ”Συμμορίας”

Print Friendly, PDF & Email

Ολοκληρώθηκε στο Εφετείο Αθηνών, με τις καταθέσεις των δικηγόρων των τελευταίων χρονικά εμπλεκόμενων, η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση των 15 προσώπων που κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας και αλλοίωση αποτελεσμάτων.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, στην τελευταία της συνεδρίαση έδωσε προθεσμία για κατάθεση υπομνημάτων ως την προσεχή Τρίτη (21/7) και ακολούθως θα εκδοθεί απόφαση, η οποία αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι η εισηγήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας, Παναγιώτα Σπανού, έχει εισηγηθεί τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου, τον ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο των Μαρινάκη και Σπανού, καθώς και πολυετή αποκλεισμό για τους υπόλοιπους κατηγορούμενους (Σαρρή, Κουρίδη, Παπακωνσταντίνου, Σταθόπουλου, Προύντζου, Δούρου, Μπριάκου, Σπάθα, Αμπάρκιολη, Ιωαννίδη, Δημητρόπουλου, Αγγελόπουλου, Σα Πίντο).

H Τετάρτη (15/7) ήταν η τελευταία ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας και κατάθεσαν δικηγόροι του πρώην διαιτητή, Ηλία Σπάθα, των πρώην μελών του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Αριστείδη Σταθόπουλου, Γιάννη Παπακωνσταντίνου, Νίκου Προύντζου και των πρώην διαιτητών, Αλέξανδρου Δημητρόπουλου και Απόστολου Αμπάρκιολη.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή