Επιτροπή Δεοντολογίας: Πήρε πάνω του την υπόθεση πλαστογραφίας ο Λάσκοφ – Αισιοδοξία στον Αρη ότι θα δικαιωθεί

Print Friendly, PDF & Email

Εκδικάστηκε την Παρασκευή (21/5) στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ η υπόθεση “Λάσκοφ”, με την πλευρά του Αρη να αισιοδοξεί ότι θα αθωωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η Πρωτοδίκης, ανακρίτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας, κα. Ρεβύθη, είχε εισηγηθεί την ενοχή της ΠΑΕ Αρης για πλαστογραφία και τιμωρία αφαίρεσης έξι βαθμών.

Ο Αρης κατά τη διάρκεια της εκδίκασης υποστήριξε μέσω του νομικού του επιτελείου ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση πλαστογραφίας. Σύμφωνα με πληροφορίες στην Επιτροπή Δεοντολογίας κατέθεσε και ο Λάσκοφ, ο οποίος πρακτικά πήρε πάνω του την υπόθεση, αφού εμφάνισε μάρτυρα που ενήργησε για λογαριασμό του και διέπραξε την πλαστογραφία.

Η ΠΑΕ Αρης δηλώνει βέβαιη ότι θα δικαιωθεί μετά τη μαρτυρία του ανθρώπου, που ενήργησε για λογαριασμό του Σκοπιανού ποδοσφαιριστή. Στον Αρη υποστηρίζουν πως μάρτυρας που εμφάνισε ο Λάσκοφ, παραδέχθηκε ότι έκανε αυτός την πλαστογραφία.

Ο Αρης από την πλευρά του διαβεβαίωσε την Επιτροπή Δεοντολογίας ότι δεν έχει υπογράψει ποτέ μεταβολή και δεν έχει καταθέσει κανένα δελτίο του παίκτη.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή