Δεύτερος γύρος αντιπαράθεσης ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην ΕΠΟ: Θετική εισήγηση για την ΕΠΣ Γυναικών – Απέτυχε η επιχείρηση αναβολής της ΕΕ!

Print Friendly, PDF & Email

 

Η ΕΕ ΕΠΟ συνεδρίασε έχοντας απαρτία και με την παρουσία των έξι μελών που λίγες ώρες πριν είχαν ζητήσει της αναβολή της συνεδρίαση για “επαγγελματικούς λόγους”!

Στο θέμα της αναγνώρισης της ΕΠΣ Γυναικών υπήρξε συζήτηση μιας και πλέον ώρας κατά την οποία αντιπαρατέθηκαν οι Μ. Γκαγκάτσης και Α. Αλεξίου σχετικά με τη νομιμότητά της (της ΕΠΣ Γυναικών), όπως έγινε και μια ημέρα πριν στο ΔΣ της Super League.

To θέμα ήρθε σε ψηφοφορία και η πρόταση για θετική εισήγηση της ΕΕ ΕΠΟ στη ΓΣ του Ιουνίου για αναγνώριση της ΕΠΣ Γυναικών, έλαβε εννέα ψήφους (Γκαγκάτσης, Μπαλτάκος, Λυσάνδρου, Αγραφιώτης, Κουπτσίδης, Αντωνίου, Χατζησαρόγλου, Μπουχλαριώτης και Γαβριηλίδης), και εγκρίθηκε.

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ αποχώρησε από τη συνεδρίαση ενώ τα μέλη της ΕΕ ΕΠΟ που φέρονται να είναι προσκείμενα στην ΑΕΚ ψήφισαν παρών (4) και λευκό (2). Δηλαδή δεν ψήφισαν υπέρ οι Διακοφώτης, Δημητρίου, Μαρτσούκος, Βισβίκης, Παπαχρήστος και Δανιήλ.

Απών ήταν ο Κλ. Τζαφέρης.

Αντίθετα δεν ελήφθη απόφαση για την Ένωση Διαιτητών, που περιλαμβανόταν στο ίδιο αίτημα επειδή είναι σε εξέλιξη συζητήσεις με τον αρμόδιο για τον αθλητισμό υπουργείο και την UEFA.

Διαβάστε ακόμα:

“O αντιπρόεδρος της ΑΕΚ και έξι μέλη ζητούν αναβολή της συνεδρίασης της ΕΕ/ΕΠΟ”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή