ΕΠΟ: Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός Κυπέλλου – Αποφασίζονται οι όροι παρουσία Αλαφούζου, Καρυπίδη και Μπέου

Print Friendly, PDF & Email

Σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (28/3) στην ΕΠΟ, παρουσία των Γιάννη Αλαφούζου, Θόδωρου Καρυπίδη και του δημάρχου Βόλου, Αχ. Μπέου, που διαχειρίζεται το Πανθεσσαλικό Στάδιο κατόπιν παραχώρηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Από τη σύνθεση προκύπτει ότι η ΕΠΟ, παρά τις παλινωδίες που υπήρξαν θα προχωρήσει στη διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό. Μένει να μάθουμε με ποιους όρους…

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σύσκεψη για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (18 Μαΐου, Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου) θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 στις 12μ.μ. στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων.

Θα παραστούν, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ο Διευθυντής κ. Γιώργος Ντιζές και ο υποδιευθυντής κ. Θανάσης Κουλούρης, από τις φιναλίστ ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος και ο Αντιπρόεδρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης και από τον Άρη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης και ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος Παναγιώτης Μπιλίρης».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή