ΕΠΣ Αχαϊας: Κατά της διακοπής η πλειονότητα των σωματείων, που ζήτησαν να γίνει ΓΣ – Δανιήλ: Θα κηρυχθώ έκπτωτος!

Print Friendly, PDF & Email

Στη συνάντηση της ΕΠΣ Αχαϊας με τα σωματεία – μέλη της “το «παρών» έδωσαν περισσότεροί από 38 εκπρόσωποι σωματείων και η πλειοψηφία εξέφρασε τις αντιρρήσεις της για την απόφαση της ΕΠΣ Αχαϊας και στην στάση της στην πρόσφατη ΓΣ της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Άγγελος Δανιήλ, έδωσε εξηγήσεις για την απόφαση της ΕΠΣΑ λέγοντας πως αυτό που κάνει η πολιτεία με το μητρώο είναι κρατική παράβαση στο ποδόσφαιρο και είναι έναντι στους κανονισμούς.

Μάλιστα έκανε γνωστό πως η UEFA έχει ορίσει δικηγόρο για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κρατική παρέμβαση με το μητρώο και ζήτησε διορία 15 ημέρων από τα σωματεία ώστε να υπάρχει η ετυμηγορία.

«Αυτό που κάνει η πολιτεία με τις ποδοσφαιρικές κυρώσεις είναι πολύ σοβαρό και καταργεί το ρόλο του αυτοδιοίκητου» είπε αρχικά ο Άγγελος Δανιήλ ο οποίος πρόσθεσε: «Ας περιμένουμε 15 μέρες και αν μέχρι τότε δεν έχουμε κάποια εξέλιξη, θα μαζευτούμε πάλι για να δούμε τι θα κάνουμε».

Αρκετά σωματεία κατέθεσαν πρόταση ζητώντας να υπάρξει άμεσα έκτακτη ΓΣ της ΕΠΣΑ ώστε να αποφασίσουν αυτά για το αν θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα ωστόσο ο Άγγελος Δανιήλ εξήγησε πως αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί είναι παράνομό και θα κηρυχθεί έκπτωτος.

Οι εκπρόσωποι σωματείων εξέφρασαν παράπονα για διάφορα θέματα ωστόσο αυτό που βγήκε είναι πως δεν θα έχουμε δράση τουλάχιστον τις επόμενες 15 μέρες και ανάλογα με την απόφαση της UEFA, θα παρθούν οι εξελίξεις.”

Πηγή: flamis.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή