ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Tα σωματεία είδαν το φως το αληθινό κι εμπιστεύτηκαν ξανά τον Παπαχρήστο (video)

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Τάκης Παπαχρήστος
Print Friendly, PDF & Email

Στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 24/11 για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, οι οποίες έγιναν στο Μεσολόγγι, ψήφισαν 33 σωματεία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν περίπου ένα χρόνο ο Παπαχρήστος εμπρός στο φάσμα της ήττας και προκειμένου να επανακλεγεί, προχώρησε σε αποκλεισμό σωματείων από τις εκλογές, οι οποιες κρίθηκαν από τα δικαστήρια παράνομες.

Ο ίδιος εξέπεσε και διορίστηκε προσωρινή διοίκηση υπό τον πρώην διαιτητή και παράγοντα της διαιτησίας Β. Νικάκη, η οποία προκήρυξε εκλογές. Λίγες ημέρες πριν η αντίπαλη στον Παπαχρήστο παράταξη αποσύρθηκε από τις εκλογές καταγγέλλοντας “πληστειριασμό ψήφων των σωματείων” από “ενισχύσεις φίλων του Παπαχρήστου που κατεύθασαν”.

Τούτων δοθέντων, ο δρόμος άνοιξε διάπλατα και ο Παναγιώτης Παπαχρήστος ως μόνος πλέον υποψήφιος κατήγαγε θριαμβευτική νίκη λαμβάνοντας 30 ψήφους, ενώ υπήρξε και ένα λευκό ψηφοδέλτιο.

Mετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Παπαχρήστος δήλωσε την ικανοποίησή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του τα σωματεία.

Κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα..

 

Διαβάστε ακόμα:

Kαταγγελία για τις εκλογές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: “Ανησύχησε ο Παπαχρήστος και κατέφθασαν ενισχύσεις – Δεν θα μπούμε σε πλειστηριασμό ψήφων”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή