ΕΠΣ Δυτικής Αττικής: Την Παρασκευή (15/5) η κλήρωση για την ανάδειξη κυπελλούχου

Print Friendly, PDF & Email

Η ΕΠΣ Δυτικής Αττικής με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι θα πραγματοποιήσει την κλήρωση για την ανάδειξη κυπελλούχου ανάμεσα στον Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου και τον Βύζαντα Μεγάρων στις 15 Μαΐου.

Αναλυτικά:

Την Παρασκευή 15/5 στα γραφεία της Ενωσης και ώρα 18:00 σύμφωνα με απόφαση της ΕΠΟ για ανάδειξη με κλήρωση της κυπελλούχου ομάδας της σεζόν 2019_20 με παρόντες τους ΚΛ. ΤΖΑΦΕΡΗ πρόεδρο, ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΠΈΛΑ αντιπρόεδρο, ΕΜΜ. ΚΑΜΠΑΞΗ γεν. γραμματέα, ΠΑΝ/ΤΑ ΣΑΚΚΑ ταμία και πρόεδρο επιτροπής κυπέλλου, ΧΡ. ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ αναπλ. ταμίας, ένα μέλος της επιτροπής κυπέλλου και από δύο εκπροσώπους των δύο φιναλίστ ΑΠΌΛΛΩΝ ΠΟΝΤΊΩΝ ΑΣΠΡΟΠΎΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΆΡΩΝ. Σύνολο 10 άτομα όπως προβλέπεται από τη νομοθετική διάταξη, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για κυπελλούχο ομάδα ΕΠΣΔΑ 2019-20 για να αποσταλεί στην ΕΠΟ ΣΎΜΦΩΝΑ με την απόφαση της 29/4/20. ____________
Υ. Γ. Στα γραφεία της Ενωσης έγινε καθαρισμός και απολύμανση από ειδικό συνεργείο και ενημερώνουμε ότι κατά τη διαδικασία θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα. α) ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ β) ΤΉΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ γ) ΎΠΑΡΞΗ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟΥ δ)ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή