ΕΠΣ Φθιώτιδας: Απορρίφθηκε η αίτηση των έκπτωτων μελών του ΔΣ για αναστολή της διαπιστωτικής πράξης της ΓΓΑ

Print Friendly, PDF & Email

Το νέο ΔΣ της ΕΠΣ Φθιώτιδας, με πρόεδρο τον Γ. Καρακάξη, που ανέλαβε τη διοίκηση της ένωσης μετά τη διαπιστωτική πράξη της ΓΓΑ περί έκπτωσης του υπό τον Γ. Κορδολαίμη ΔΣ, λόγω παράνομης συμμετοχής ενός σωματείου στις εκλογές, παραμείνει ως έχει και συνεχίζει κανονικά μετά την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, που απέρριψε την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της διαπιστωτικής πράξης της ΓΓΑ, που κατέθεσαν τα έκπτωτα μέλη του ΔΣ, τα οποία εκπροσωπήθηκαν από τη δικηγόρο Ελ. Ρίζου.

Είχε προηγηθεί η απόρριψη του αιτήματος της πλευράς Κορδολαίμη για διορισμό προσωρινής διοίκησης, ενώ έγινε δεκτό το αίτημα των μελών της νυν διοίκησης που πρόσκεινται στον αντίπαλο του Κορδολαίμη στις εκλογές, Κ. Σακελλάρη. Επίσης είχε απορριφθεί και το αίτημα προσωρινή διαταγής για να μην ισχύσει η διαπιστωτική πράξη της ΓΓΑ.

Όπως αναφέρει το το lamiareport: “Επόμενη αναμέτρηση της πρώην και νυν διοίκησης είναι στις 27 Ιανουαρίου 2023 στα πολιτικά δικαστήρια για τη συζήτηση της αίτησης διορισμού νέας διοίκησης στην Ένωση από την πλευρά Κορδολέμη και της αντ-αίτησης των νυν 11 του ΔΣ που υποστηρίζει και η ΕΠΣΦ.”

Διαβάστε ακόμα:

Έκπτωτο το ΔΣ της ΕΠΣ Φθιώτιδας για παράνομη συμμετοχή σωματείου στις εκλογές! – Το ιστορικό της υπόθεσης

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή