ΕΠΣ Καστοριάς: Υπήρξε άνανδρη συμπεριφορά και ασκήθηκε βία στους διαιτητές του αγώνα «ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ»

Print Friendly, PDF & Email
 Ανακοίνωση: “Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ είναι πάντα αντίθετη σε κάθε μορφής βία στους αγωνιστικούς χώρους και γενικά στον αθλητισμό και έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπισή της στο χώρο που είναι αρμόδια.
 Η άνανδρη συμπεριφορά και η βία που ασκήθηκε στους διαιτητές του αγώνα «ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ», που ανήκουν στη δική μας Ένωση, είναι αδικαιολόγητη, απαράδεκτη και καταδικαστέα από όλους τους υγιείς ανθρώπους του αθλητισμού.
Είναι ιδιαίτερη η πικρία μας γιατί αυτή η συμπεριφορά επιδείχθηκε από ανθρώπους που ανήκουν σε ένα σωματείο γειτονικής και φιλικής Ένωσης, οι οποίοι όχι μόνο δεν μετανόησαν για τις πράξεις τους, αλλά επιχειρούν να τις δικαιολογήσουν με ακόμη χειρότερες ανακοινώσεις.
 Καταδικάζουμε τη συμπεριφορά αυτή και εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας σε όλους τους διαιτητές μας. Καλούμε όλα τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου και της Πολιτείας, να επιληφθούν και να επιβάλλουν τις νόμιμες κυρώσεις, ώστε να δοθεί ένα ισχυρό μήνυμα καταδίκης παρόμοιων συμπεριφορών.
Προς τεκμηρίωση όσων αναφέρονται παραπάνω υπάρχει και οπτικοακουστικό υλικό (βίντεο – φωτογραφίες ) καθώς επίσης και ιατρική γνωμάτευση που πιστοποιεί τον τραυματισμό του πρώτου βοηθού.
Τους πρωτεργάτες των επεισοδίων  τους ξέρει και η αστυνομία,  φαίνονται άλλωστε σε  όλα τα βίντεο  και αυτό βεβαιώνεται και  με μαρτυρίες αξιωματούχων του αγώνα.
Κάποιος μιλάει για την “ληστεία” του αιώνα σαν να υπάρχει πρώτη φορά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα “ΕΝΑ” διαιτητικό λάθος, με βάση και την ανακοίνωση διαμαρτυρίας της ομάδας του Εορδαϊκού.  (Το ακυρωθέν γκολ που επικαλούνταν στο 45′ λεπτό του αγώνα ήδη το πήραν πίσω καθώς  το βίντεο του αγώνα δικαιώνει τον πρώτο επόπτη για την ορθότητα της απόφασης του, αφού υπάρχει καθαρό οφσάιντ).
Αρα λοιπόν μιλάμε για “ΜΙΑ” μόνο φάση η οποία βρίσκεται στην κρίση άλλων, καθώς δεν υπάρχει αντικειμενικότητα  αλλά υποκειμενική αντίληψη της φάσης του πέναλτι που δίνεται.
Κύριοι…., ας σοβαρευτούμε και ας αναλογιστούμε τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα μας. Τέτοιες απαράδεκτες συνθήκες και συμπεριφορές των ΠΑΡΑΓΌΝΤΩΝ είναι σοβαρότερες από τα όποια λάθη διαιτητών, τα οποία αναπόφευκτα λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού.
 Αντιθέτως αντίστοιχες συμπεριφορές που δεν καταδικάζουν τα φαινόμενα ΒΙΑΣ είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ.
«Αυτά τα περιστατικά  παραπέμπουν σε άλλες εποχές»
Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά – Καλό Πάσχα και να εκλείψουν από το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό και από αυτούς που το υπηρετούν τέτοιου είδους ενέργειες!
ΚΑΣΤΟΡΙΑ, 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024.
                                                                         ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή