ΕΠΣ Κέρκυρας: “Γίναμε το Χάρκοβο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου – Τέτοιο ποδόσφαιρο αρνούμαστε να υπηρετήσουμε”

Print Friendly, PDF & Email

“Αφελείς να πιστεύουμε ότι η νέα τάξη πραγμάτων στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο θα είναι διαφορετική από το θλιβερό παρελθόν” αναφέρει, μεταξύ άλλων, η επιστολή της ΕΠΣ Κέρκυρας προς την ΕΠΟ, με αφορμή τα γεγονότα στο αγώνα Γ’ εθνικής Μ .ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ -ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμοι κύριοι,

Είμαστε μια νέα διοίκηση πέντε μηνών και ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα γινόμαστε το Χάρκοβο του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Γιατί είμαστε μόνοι-μικροί-ασήμαντοι και τόσο αφελείς να πιστεύουμε ότι η νέα τάξη πραγμάτων στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο θα είναι διαφορετική από το θλιβερό παρελθόν.

Χθες, 3 του Απρίλη στο γήπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου Ημαθίας, μια ομάδα από ένα νησί έπαιζε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, διαιτητής ορίστηκε από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, κάποιος κύριος Σιδηρόπουλος, γνωστός κατά τα άλλα σε όλη την Βόρεια Ελλάδα για την αθυροστομία του και προφανώς για το μίσος του για το ποδόσφαιρο .

Παρά τις οχλήσεις προς την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ από τους παράγοντες της ΕΠΣ Κέρκυρας και την ομάδας της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ επέμειναν στην τραγική αυτή επιλογή και τον φύτεψαν γνωρίζοντας τις πιθανές παρενέργειες.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Ο κύριος Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, συντηρεί στην κοινωνία του ποδοσφαίρου τον συγκεκριμένο διαιτητή, γνωρίζοντας το ποιόν του και το παρελθόν του. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Ο συγκεκριμένος διαιτητής εκτός των βάναυσων και εγκληματικών του λαθών, που συνοψίζονται ως εξής: 3 πέναλτι κατά της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, το τελευταίο στο 98ο λεπτό, 5 αποβολές όλες κατά της ΑΕΛ, είχε το θράσος να καθυβρίζει σε ολόκληρο τον αγώνα τους πάντες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κόκκινη κάρτα, στον προπονητή της ΑΕΛ ΚΟΡΟΜΠΟΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, όπου του υπέβαλλε και μήνυση για αυτό με την φράση « ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΗΞΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»και άλλα πολλά που θα χρειαζόταν σελίδες που βεβαίως αποτελούν τον ορισμό της δυσφήμισης του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Για τα θλιβερά γεγονότα που έγιναν κατά την διάρκεια και κατά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα έχουμε ενημερώσει τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εν κατακλείδι συνέβησαν γεγονότα που η ποινική δικαιοσύνη θα επιληφθεί με τις μηνύσεις που υπεβλήθησαν από τους εμπλεκόμενους.

Αξιότιμοι Κυρίοι,
Αυτό το ποδόσφαιρο εμείς αρνούμαστε να το υπηρετήσουμε.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή