ΕΠΣ Θεσσαλίας: Δεν έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος ο Λασκαράκης

Ο Περικλής Λασκαράκης
Print Friendly, PDF & Email

Ο ταμίας της ΕΠΟ, Π. Λασκαράκης δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ομοσπονδίας και σύμφωνα με δημοσίευμα του magnesianews.gr δεν θα είναι υποψήφιος ούτε για τη θέση του προέδρου της ΕΠΣ Θεσσαλίας στις εκλογές που θα γίνουν στις 31/3.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα “η κατάθεση υποψηφιοτήτων για την ΕΠΣ Θεσσαλίας ολοκληρώθηκε, με τον Μίλτο Καλόγηρο να κάνει γνωστή την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου, και όλα δείχνουν ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη καθηκόντων, στη θέση του απερχόμενου προέδρου Περικλή Λασκαράκη.”

“Ο Μίλτος Καλόγηρος μιλώντας στο «Magnesiasports» είπε: «Δεν θέλαμε να βγάλουμε ως ΕΠΣΘ κάποια απόφαση αυτή τη στιγμή όπως έκαναν άλλες Ενώσεις για οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων, μιας και περιμένουμε την απόφαση της ΕΠΟ για το συγκεκριμένο θέμα, και να δούμε από εκεί και πέρα τι θα αποφασίσει και η Ομοσπονδία για το αν πρέπει να προκύψει πρωταθλητής με κλήρωση, όπως έχει ακουστεί. Αν θέλετε την προσωπική μου άποψη πάντως τα τοπικά πρωταθλήματα δεν μπορούν να συνεχιστούν φέτος.

Ούτε για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μιλάμε, ούτε και πολλοί πρόεδροι μπορούν με τα υπάρχοντα δεδομένα να σηκώσουν το βάρος που προκύπτει, με βάση τα μηνύματα που λαμβάνουμε» είναι το σχόλιο του Μίλτου Καλόγηρου. Από την άλλη, η εκλογική διαδικασία της 31ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας «ZΕΥΣ», ωστόσο δικαίωμα ψήφου έχουν μόλις τα 18 από τα 47 σωματεία, αφού τόσα έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

Εγώ θα προτιμούσα φυσικά να ψηφίζουν όλα τα σωματεία. Αλλά και πάλι αυτό δεν είναι στο χέρι της Ένωσης. Η ΕΠΣΘ έστειλε τη λίστα στην ΓΓΑ με τα 47 σωματεία που είναι εγγεγραμμένα στο δυναμικό της και από εκεί και πέρα η απάντηση που έλαβε ήταν ότι τα 18 που έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων είναι αυτά που έχουν και δικαίωμα ψήφου.»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή