ΕΠΣΑΝΑ: Παρουσία Μπαλτάκου η ετήσια εκδήλωση απονομών και κοπής πίτας

Print Friendly, PDF & Email
“Σε  μια ημέρα που το κλίμα ήταν βαρύ, λόγω του τραγικού γεγονότος στην Πολεμική Αεροπορία,  πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση απονομών και κοπής πίτας της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής  στο KWABA CENTER στο Μαρκόπουλο Αττικής. Στο ξεκίνημα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την σημερινή τραγωδία.
Παρών ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Τάκης Μπαλτάκος. Με την παρουσία του τίμησε  την εκδήλωση ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτάς.
Από τις Ενώσεις, παρέστησαν οι κ.κ. Πρόεδροι Αποστόλου (ΕΠΣ Κοζάνης), Τσιχριτζής (ΕΠΣ Κορίνθου), Αυλωνιτης (Σάλλας).
Από  πολιτικά πρόσωπα οι υπουργοί κ.κ. Σ. Πέτσας αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών Σ. Ζαχαράκη υφυπουργός τουρισμού, οι Βουλευτές της ΝΔ Γ. Βλάχος, Β. Οικονόμου και οι αντιπεριφερειάρχες κ. Β. Κόκκαλης, Θ. Αυγερινός,  Νικος Πεππας.
Παρών ήταν ο κ. Θ. Δεληγιώργης (Διευθυντής γραφείου τύπου του υπουργού εσωτερικών Μ. Βορίδη που βρίσκεται στο εξωτερικό). Παρόντες επίσης και οι Ν. Αθανασίου βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Μ. Χριστοδουλακης υποψήφιος βουλευτής ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ και Γιαννης Σμερος ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ.
Από πλευράς Δημάρχων παρέστησαν οι Κ. Αλαγιάννης (Μαρκοπούλου), Ι. Μαδης Παιανίας, Γ. Κωνσταντέλος Βουλας Βάρης Βουλιαγμένης, ο πρων δήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Σαρωνικου Γ.Σοφρωνης και ο επίσης πρώην δήμαρχος Σαρωνικου και υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π. Φιλιππου.
Στην εκδήλωση παρέστησαν και οι αντιδήμαρχοι: Ζαγουρης Λαυρεωτικής, Καραγιαννης Μαραθωνα, Κορωνιας Μαρκοπουλου, Πάντζας Ραφηνας.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή