Έριξε… άκυρο στην ΕΠΟ η ΕΠΣ Ηρακλείου για την διοργάνωση αγώνα της Εθνικής Γυναικών!

Print Friendly, PDF & Email

“Eπιστολή με την οποία δηλώνει ότι αδυνατεί να διοργανώσει τον αγώνα Εθνικής Γυναικών με τα Νησιά Φερόε την Παρασκευή 5 Απριλίου για την πρεμιέρα του UEFA Women’s Championship (προκριματική φάση – 3ος Όμιλος), έστειλε στην ΕΠΟ η ΕΠΣ Ηρακλείου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του monobala.gr.

Η ΕΠΟ έχει αποφασίσει ο αγώνας να γίνει στο γήπεδο του ΟΦΗ «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» και για το λόγο αυτό στις 25/3 εστάλη από υπάλληλο της ομοσπονδίας που ανήκει στο «τμήμα events» έγγραφο προς την ΕΠΣ Ηρακλείου και την ΠΑΕ ΟΦΗ με το οποίο τους ζητείται να μεριμνήσουν για τις οργανωτικές ανάγκες του αγώνα.

Επιπρόσθετα από την ΕΠΣ Ηρακλείου ζητείται να αιτηθεί προς την Περιφέρεια Κρήτης την απαιτούμενη άδεια διεξαγωγής του αγώνα.

Στην απάντηση που έστειλε η ΕΠΣ Ηρακλείου προς την ΕΠΟ στις 27/3 αναφέρει ότι «ζητείται η συνδιοργάνωση του αγώνα λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του χωρίς να υπάρχει κάποιο έγγραφο που να φέρει την υπογραφή του προέδρου ή του εκτελεστικού γραμματέα της ΕΠΟ.

Εμείς ακόμη και τις λεπτομέρειες αγώνων του παιδικού πρωταθλήματος τις ρυθμίζουμε πολύ καιρό πριν.

Δυστυχώς δεν προλαβαίνουμε να αναλάβουμε την ευθύνη της συνδιοργάνωσης μιας τέτοιας ποδοσφαιρικής συνάντησης, ωστόσο θα προβούμε στις ενέργειες προς την Περιφέρεια για την έκδοση άδειας διεξαγωγής αγώνα».”

Πηγή: monobala.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή