Εξασφάλισε άδεια ο Παναιτωλικός, δεν πήρε την άδεια Super League o Πανιώνιος

Print Friendly, PDF & Email

Η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ χορήγησε άδεια Super League στον Παναιτωλικό όχι όμως και στον Πανιώνιο μετά την εκ νέου εξέταση των φακέλων των δύο ομάδων.

Σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Όργανου Αδειοδότησης η ομάδα του Πανιωνίου δεν πήρε την άδεια Super League 1 καθώς δεν υπέβαλε τα οικονομικά στοιχεία που ζητήθηκαν και έχει το δικαίωμα έφεσης σε διάστημα τριών ημερών.

 

Υπενθυμίζεται ότι αν ο Πανιώνιος δεν πάρει άδεια για το ελληνικό πρωτάθλημα τότε θα του επιβληθεί ποινή -3 και περιορισμός μεταγραφών για τη σεζόν 2020-21.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε εκ νέου τους φακέλους των ΠΑΕ της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League 1), για τις οποίες δεν είχε χορηγήσει άδεια για τις διεθνείς διοργανώσεις, και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί την άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) στην ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Δεν χορηγεί άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) στην ΠΑΕ Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης λόγω μη υποβολής οικονομικών στοιχείων.

Επίσης, το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης, κατά την ίδια συνεδρίασή του, εξέτασε την αίτηση του ΑΣ ΠΑΟΚ για τη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο Champions League Γυναικών UEFA και αποφάσισε τη χορήγηση της εν λόγω άδειας.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή