Εξεπλάγην από την κίνηση του Ολυμπιακού, η δυναμική της παράταξής μας είναι μεγαλύτερη

Ο Περικλής Λασκαράκης
Print Friendly, PDF & Email

Ο ταμίας της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας Περικλής Λασκαράκης παραχώρησε
συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή Clasico του Βόλος 98,6

Μεταξύ άλλων είπε:

Για τον Ολυμπιακό Πειραιώς που ενώ ήταν εναντίον της ΕΠΟ, τώρα ζητά να μείνει η ίδια διοίκηση μέχρι το 2021: «Εξεπλάγην από την κίνηση του Ολυμπιακού, αλλά δεν είμαι σε θέση να αξιολογήσω το κίνητρο του καθενός. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μας κατακρίνουν συνέχεια, αβάσιμα κατά τη γνώμη μου. Θεωρώ πάντως πως οι εκλογές πρέπει να γίνουν μέσα στο 2020, αφού η τωρινή διοίκηση είναι συνέχεια αυτής που εκλέχθηκε το 2016».

Για την Γ.Σ. της ΕΠΟ, όπου με 55 θετικές ψήφους, έναντι οκτώ αρνητικών πέρασαν οι τροποποιήσεις του καταστατικού: Είναι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, σύμφωνα με το οποίο ενεκρίθησαν οι προτεινόμενες τροποποιήσεις του καταστατικού της ΕΠΟ. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δείχνει και κάποιους συσχετισμούς δυνάμεων, χωρίς να τους καταγράφει απολύτως. Η δυναμική της παρατάξεώς μας είναι μεγαλύτερη».

Για το θα αλλάξει το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ: «Η επαύξηση ή μη του εκλογικού σώματος έχει γίνει θέμα συζήτησης, αλλά κατά την άποψή μου δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Το εκλογικό σύστημα της Ομοσπονδίας έχει δικαίωμα να το επιλέγει η ίδια η Γενική Συνέλευσή της».

Για τα ονόματα που ακούγονται για υποψήφιοι πρόεδροι στην Ομοσπονδία: «Έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα. Υπάρχουν συνάδελφοι που εκδηλώνουν εμμέσως το ενδιαφέρον τους, άλλοι έχουν αυτοπροταθεί, ενώ και για μένα είχαν ακουστεί διάφορα παλαιότερα. Είναι μία διαδικασία αναμενόμενη. Για το αν θα είναι και πάλι υποψήφιος ο κ. Γραμμένος, αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω».

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή