Εξώδικη απάντηση του Β. Σαράκη στην καταγγελία του Γ. Παναγόπουλου

Print Friendly, PDF & Email

Με την ιδιότητα του δικηγόρου, νομικού συμβούλου της ΕΠΟ και προϊστάμενου του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ ο Βασίλειος Σαράκης έστειλε εξώδικη διαμαρτυρία στο soccerplus.gr με την οποία διαμαρτύρεται για την εξ υμών δημοσίευση της καταγγελίας της ΚΕΠ, που υπογράφει ο δικηγόρος Γεώργιος Παναγόπουλος, στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Ακολουθεί απόσπασμα του εξωδίκου του Β. Σαράκη:

 

Απάντηση soccerplus.gr στον Β. Σαράκη

 

Στις 3 Ιανουαρίου 2024 δημοσιεύσαμε την καταγγελία της Κοινωφελούς Ένωσης Προσώπων με την επωνυμία “ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ-ΚΕΠ” προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ η οποία κοινοποιήθηκε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ, στο ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟ και στην ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.

 

Η καταγγελία, για λόγους δικαιολογημένου ενδιαφέροντος και για λόγους ενημέρωσης, δημοσιεύτηκε αυτούσια, «ως έχει», χωρίς κανένα σχόλιο από την πλευρά μας. Αντιθέτως, στο τέλος της υπάρχει η επισήμανση με bold γραμματοσειρά ότι «η δημοσίευση δηλώσεων και αρθρογραφιών δεν συνιστά υιοθέτηση του περιεχομένου τους από το soccerplus.gr», με πρόδηλο σκοπό να διαχωρίσει τη θέση του soccerplus.gr από το περιεχόμενο της καταγγελίας το οποίο δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε κατά πόσο είναι “αληθές” ή όχι, “ακριβές” ή όχι. Αυτό θα κριθεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ και πιθανόν από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

 

Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024 παραλάβαμε εξώδικο από εσάς, τη δεύτερη ενότητα του οποίου δημοσιεύουμε όπως μας ζητάτε. Όπως επίσης αναρτήσαμε στις 10 Ιανουαρίου 2024, την απάντηση που στείλατε στον δικηγόρο της ΚΕΠ, Γ. Παναγόπουλο, χωρίς να μας την κοινοποιήσετε εσείς, γεγονός που αποδεικνύει ότι υπηρετούμε τον πλουραλισμό και ότι σκοπός μας είναι η ενημέρωση του κοινού και μόνο. (https://soccerplus.gr/apantisi-saraki-se-panagopoulo-stocho/).

 

Τέλος, διατηρούμε βάσιμες ενστάσεις, για το ακριβές όσων ισχυρίζεστε  στο πρώτο χωρίο της δεύτερης ενότητας, και θα επανέλθουμε εφόσον χρειαστεί.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή