Εξώδικο της ΑΕΚ στην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας με το οποίο ζητάει τα στοιχεία των καταγγελλόντων

Print Friendly, PDF & Email

Στην ΑΕΚ επικρατεί οργή για την παραπομπή της στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ και όπως αναμενόταν η Ενωση πέρασε στην αντεπίθεση.

Την Παρασκευή (26/3) το πρωί δικαστικός επιμελητής επέδωσε εξώδικη πρόσκληση της ΠΑΕ ΑΕΚ στην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας, κ. Λουϊζα Ιωαννίδου. Με το εξώδικο αυτό, η Ενωση ζητάει τα στοιχεία όσων έκαναν την καταγγελία εναντίον της για να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα της εναντίον τους.

Με βάση τον κανονισμό της Επιτροπής Δεοντολογίας, σε περίπτωση ανώνυμης καταγγελίας, η ταυτότητα των καταγγελλόντων, πρέπει να γνωστοποιείται στον Πρόεδρο της Επιτροπής και να τηρούνται σε φάκελο μη προσβάσιμο σε τρίτους. Αυτό συμβαίνει για να είναι διαθέσιμα σε θιγόμενο πρόσωπο, αν υποβληθεί σε βάρος του μία αποδεδειγμένα ψευδής και συκοφαντική καταγγελία, σύμφωνα με την παράγραφο 3 του κανονισμού.

«Η μέχρι σήμερα διαδικασία έχει πλήξει βάναυσα τη φήμη, το κύρος και την αξιοπιστία της ΠΑΕ ΑΕΚ και των διοικούντων της. Ζητάμε όλα τα στοιχεία προκειμένου να κινηθούμε δικαστικά εναντίον όλοι όσοι συμμετέχουν στην επιχείρηση σπίλωσης της ομάδας μας, υπό οποιαδήποτε ιδιότητα και να ενεργούν», υπογραμμίζεται από την πλευρά της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή