Γαρεφαλάκης: “O Αυγενάκης έβαλε τον Τζώρτζογλου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και τώρα τον βρίζει – Δάγκωνε το μουστάκι του όταν του μίλαγε ο Κωνσταντινέας”

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρώην διαιτητής και νυν εκπαιδευτής διαιτησίας, Μ. Γαρεφαλάκης, μίλησε στο Ράδιο Κρήτη και επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου, Ν. Τζώρτζογλου, λέγοντας τα εξής:

“Λυπηρό ένας πρόεδρος Ένωσης να βρίζει τον υφυπουργό αθλητισμού και να μην επεμβαίνει η επιτροπή φιλάθλου ιδιότητας. Γιατί τόσο μίσος για τον Αυγενάκη; Τον έβαλε υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία και αντί να του πει ευχαριστώ στράφηκε εναντίον του επειδή μετά δεν τον έβαλε σε κάποια θέση, όπως λένε στο Ηράκλειο.

Καλώς ή κακώς βγήκε ένας νόμος. Θα έπρεπε να έχει εφαρμοστεί να μπει μια τάξη στα σωματεία. Ντροπή να βρίζουμε τον Αυγενάκη που έχει προσφέρει στην Κρήτη. Έλεος, ντροπή. Αν θέλει ο κ. Τζώρτζογλου μπορούμε να μιλήσουμε στο ραδιόφωνο. Του πετάω το γάντι. Θα τον ρωτήσω να μου πει αν ισχύουν αυτά που ακούγονται στο Ηράκλειο για τις εκλογές και για ένα πολιτικό γραφείο.

Η ΕΠΣ Ηρακλείου έχει 50 σωματεία εγγργραμμένα σύμφωνα με στοιχεία από τη ΓΓΑ. Μήπως γίνεται αντιπολίτευση στην κυβέρνηση για κάποιες θέσεις που έχει πάρει; Γιατί μιλάει ο κ. Τζώρτζογλου για τον Ολυμπιακό; Eιναι σωματείο της ΕΠΣ Ηρακλείου; Να μιλήσει για τον ΠΟΑ και τα άλλα σωματεία του Ηρακλείου.

Χθες άκουσα τον πρόεδρο του Πανδραμαϊκού, Κώστα Καϊρη, στην ΕΡΑ Σπορ. Προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο και δικαιώθηκε. Ο ΠΟΑ έπεσε, αλλά αν είχε προσφύγει θα είχε δικαιωθεί. Με αυτό θα έπρεπε να ασχοληθεί.

Χθες δάγκωνε το μουστάκι του όταν του μίλαγε ο Κωνσταντινέας, όπως το δάγκωνε όταν του είπα “Νίκο, γιατί κυνηγάς το παιδί μου, εμένα να κυνηγάς…”. Με τιμώρησαν με τρεις μήνες και ακόμα δεν έχει εκδικαστεί η έφεση.

Να ηρεμήσει, να αφήσει τον Αυγενάκη και να ασχοληθεί με τα σωματεία. Να αφήσει τους διαιτητές ελεύθερους. Ο νόμος απαγορεύει να είναι οι διαιτητές μέλη των ενώσεων.

Μεγάλη ευθύνη έχει η ΟΔΠΕ που δεν έχει κάνει το βήμα για να τελειώσει αυτό το θέμα. Έντεκα σύνδεσμοι διαιτητών έχουν δικαιωθεί για τα ποσοστά.

Με κυνηγάει ο Τζώρτζογλου λόγω Κουκουλάκη. Τον θέλω στη εκπομπή απέναντί μου και δεν θα δαγκώσει μόνο το μουστάκι του. Θα δαγκώσει και κάτι άλλο.

Ζητώ συγνώμη που βοήθησα τον Τζώρτζογλου να εκλεγεί πρόεδρος της ΕΠΣΗ με μία ψήφο από τον Βλαχάκη. Μεγάλο λάθος.

Τι φοβάται ο ΣΔΠ Ηρακλείου; Φαγώθηκαν όλοι οι διαιτητές του συνδέσμου. Να μην τους τιμωρήσει ο Τζώρτζογλου; Που είναι ο Μιχάλης ο Κουκουλάκης; Θα έπρπεπε να αντισταθούμε όλοι. Δεν μπορούμε να κάνουμε μια αποχή;

O Τζώρτζογλου μου απαγόρευσε να μιλάω με το Θωμά Μητρόπουλο και τον Σπάθα το 2003. Του είπα εσύ τους φίλους σου κι εγώ τους δικούς μου.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή