Γαρεφαλάκης: Ο Μπαλτάκος ήρθε σε συμφωνία για να μην εκπέσει η διοίκησή της ΕΠΟ – Παράνομες οι αξιολογήσεις της ΚΕΔ

Print Friendly, PDF & Email

Μιλώντας στο “Ράδιο Κρήτη” ο ταμίας της Ένωσης Διαιτητών / ΟΔΠΕ, Μ. Γαρεφαλάκης, επανάλαβε ότι οι αξιλογήσεις των διαιτητών από την ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι παράνομες είναι παράνομες και ότι η Ένωση Διαιτητών / ΟΔΠΕ θα κινηθεί νομικά, ενώ αναφέρθηκε στα δικαστική διαμάχη που είχε η Ένωση τον περασμένο Ιούνιο με την ΕΠΟ.

Μεταξύ άλλων είπε:

“Έχει υπογράψει συμφωνία ο Μπαλτάκος με τον Γιανναδάκη για το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους διαιτητές, διότι κινδύνευε να γίνει έκπτωτη η διοίκησή του επειδή δεν είχε εφαρμοστεί ο νόμος. Αυτή η συμφωνία είναι δικαστική απόφαση. Πρέπει να κάνει οπωσδήποτε γενική συνέλευση και να προσωρήσει στην εγγραφή μας.

Υπήρχε μια αδράνεια στην ΟΔΠΕ… Κάποιοι τους έταζαν κι έκαναν πίσω… Όχι ο κ. Μπαλτάκος, προηγούμενοι πρόεδροι. Κι άφησαν τη διαιτησία στα χέρια των παραγόντων.

Ο Περέιρα είπε ότι οι ΕΠΣ δεν δικαιούντια να παίρνουν ποσοστά από τους διαιτητες.

Παρακαλώ και το ΔΣ της ΕΠΣΗ τώρα που ξεκινάει το πρωτάθλημα… Δεν πρέπει να ξεκινήσει.. Όλοι οι σύνδεσμοι έχουν κερδίσει τα δικαστήρια… Δεν θέλω το Ηράκλειο να φτάσει εκεί… Όλα είναι στον άερα… Δεν θα φταίνε οι διαιτητές αν το πρωτάθλημα σταματήσει.

Θα κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα στην ΚΕΔ γιατί οι αξιολογήσεις είναι παράνομες και οι διαιτητές πρέπει να είναι γραμμένοι στους συνδέσμους που ανήκουν.

Είμαστε αιχμάλωτοι στους παράγοντες. Έχουμε φάει στραπάτσα. Τα ξεχνάμε. Πάμε για συνεργασία.

Συγχαρητήρια στον κ. Τζώρτζογλου για την πρωτοβουλία που πήρε (σ.σ. αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στην Καρδίτσα). Να τη στηρίξουν όλοι”

Ακούστε τη συνέντευξη:

 

 

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή