Γαρεφαλάκης: “Όλοι οι αγώνες είναι στον αέρα – Συμφέροντα κάνουν αντιπολίτευση στον Αυγενάκη”

Print Friendly, PDF & Email

Ο ταμίας της Ένωσης Διαιτητών/ΟΔΠΕ, Μιχάλης Γαρεφαλάκης, ήταν καλεσμένος στο studio του Crete2day, και αναφέρθηκε στις διεργασίες που συντελούνται στο χώρο της διαιτησίας.

Μεταξύ άλλων είπε:

“Όταν δεν είσαι μέλος συνδέσμου, δεν είσαι διαιτητής. Όλοι οι αγώνες είναι στον αέρα. Τα μαθήματα πρέπει να γίνονται στο σύνδεσμο και όχι στα υπόγεια των ξενοδοχείων. Να εφαρμοστεί ο νόμος.

Δε δέχομαι απατεώνες και ανθρώπους του τζόγου να μου κουνάνε το χέρι. Αυτούς που ρύθμιζαν τα μηχανάκια για να κλέβουν τον άνθρωπο. Δε θα πω ονόματα για να μη φέρω την εκπομπή σε δύσκολη θέση.

Ευχαριστώ τον Αυγενάκη και την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στον Αυγενάκη. Συμφέροντα κάνουν αντιπολίτευση στον Αυγενάκη. Πρέπει να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη από τον Αυγενάκη.

Ο Σπανέας προτάθηκε από μένα να είναι πρόεδρος της ΟΔΠΕ. Για να πάω στις συνεδριάσεις και στις ταλαιπωρίες που μας κάνει ο Σπανέας έχω βάλει από την τσέπη μου 3.000 ευρώ.

Ο Σπανέας ψήφιζε όλες τις αποφάσεις του Καραμάνη. Παρασύρθηκα κι εγώ από αυτά που μου έλεγαν για τον Καραμάνη. Μου πρότειναν το 2021 να ηγηθώ. Είπα όχι λόγω του χωριού μου. Επειδή ο Σπανέας έχει πρόβλημα υγείας είπα στο Βασιλείου ν’ αναλάβει. Ο Σπανέας θέλει να φορέσει κοστούμι. Έβαλε την υπογράφη του στους ταμειακώς εντάξει συνδέσμους που ψήφισαν. Πριν τις εκλογές έκανε στο SoccerPlus ανάρτηση για το ποιούς θέλει να ψηφιστούν. Εγώ βγήκα και είπα ότι κατεβαίνω ανεξάρτητος. Δε θέλω τη βοήθεια του Σπανέα. Ο Γιώργος Καραμάνης έκανε ένσταση χωρίς να γνωρίζει. Δεν έχει σχέση με τον αδερφό του.

Ο Σπανέας για τις εκλογές δεν έκανε ένσταση. Οι άλλοι σύνδεσμοι που έχουν προσφύγει τώρα μαζί του έχουν απόφαση ΔΣ;

O Γιώργος αγαπάει πιο πολύ την προβολή του από τη διαιτησία. Ας δώσουμε τα χέρια να πορευθούμε μαζί. Με αγάπη και ομόνοια. Μας ενώνουν πολλά.

Θα πάω στο επόμενο μάθημα της ένωσης (σ.σ. Ηρακλείου) στους διαιτητές να μιλήσω. Αν δε με αφήσουν θα φωνάξω την αστυνομία. Χανιωτάκης και Ιωαννίδης είναι παράνομοι. Ο Τζώρτζογλου πείραξε το παιδί μου που το έχει αγαπήσει όλη η Ελλάδα. Ας τα βάλουν μαζί μου. Όχι με το παιδί μου.

Μεγάλες προσωπικότητες που κράτησαν όρθια την ΟΔΠΕ όπως ο Αντώνης Βασσάρας, ο Ηλίας Καραμάνης κι ο Μοιραδοράκης προδόθηκαν από τους συνεργάτες τους. Πρέπει να τιμηθεί ο Καραμάνης. Αδερφός και φίλος μου ο Γιάννης Σπάθας. Μεγάλοι παράγοντες Γκαγκάτσης και Τριβέλας.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή