Γιανναδάκης: “Tα παιδιά που κάποιοι έλεγαν εγκληματική οργάνωση δικαιώθηκαν και μπήκαν στους πίνακες”

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της Ένωσης Διαιτητών / ΟΔΠΕ, Εμ. Γιανναδάκης, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και στον Άγγελο Στίμο, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

Και ο Πάπας να κάνει τους ορισμούς θα υπάρχει θέμα. Πρέπει να μειωθεί η καχυποψία των παραγόντων. Θα πάμε πολλά βήματα μπροστά με την επαγγελματική διαιτησία.

Οι ίδιοι που έλεγαν τότε ότι οι διαιτητές θα σφυρίζουν μόνο τα τρένα  τώρα καταλαβαίνουν ότι έκαναν λάθος. Τότε τα συμφέροντά τους δεν εξυπηρετούνταν, τώρα μπορεί να εξυπηρετούνται. Αυτούς που λέγανε κάποιοι εγκληματική οργάνωση, χωρίς ποτέ να τιμωρηθεί κανείς, τώρα τους ξανάβαλαν στους πίνακες. Τα παιδιά δικαιώθηκαν και μπήκαν στους πίνακες.

Κάναμε και τρίτο αίτημα στην ΕΠΟ προχθές και υπενθυμίζουμε ενόψει της ΓΣ στις 3/2 ότι εκκρεμεί αίτηση να γίνουμε μέλος της και να γίνει δεκτή.

Δε θα μείνουμε πια με σταυρωμέμα τα χέρια, όπως επί Πιλάβιου. Θα φτάσουμε στα άκρα. Μέχρι και στα δικαστήρια. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Είναι οριστικό και αμετάκλητο. Η συνέλευση αυτή είναι καθοριστική . Είναι παράνομα τα ποσοστά των διαιτητών σύμφωνα με την ολιστική μελέτη. Είναι ντροπή. Σημαίνει ότι η διαιτησία είναι υποταγμένη. Δεν είναι δυνατόν οι διαιτητές να πληρώνουν ποσοστά στις Ενώσεις. Τι μας προσφέρουν;

Yπάρχουν δέκα σύνδεσμοι που έχουν κερδίσει στα δικαστήρια τα ποσοστά. Κακώς οι υπόλοιποι δεν έχουν προσφύγει.

Το ότι δεν έχουμε εγγραφεί στην ΕΠΟ φταίει ότι δεν θέλουν το πρόσωπο το δικό μου ή κάποιου άλλου.

Η ΕΠΟ ζήτησε να τροποποιηθεί ο νόμος και με τρία σωματεία να μπορεί να γίνει ένωση. Θέλει να βάλει τους εν ενεργεία διαιτητές.

Το 2010 ο ΣΔΠ Βοιωτίας κέρδισε το δικαστήριο με την ΕΠΟ. Μετά κάποιοι από εμάς μπήκαν στη μέση για να βρεθεί λύση και να γίνει ανάκληση. Αυτοί πήραν αξιώματα και η ελληνική διαιτησία αύτανδρη βυθίστηκε. Φταίμε κι εμείς…

Έχουμε  συναντηθεί με την ΕΠΟ και πάνω από μία φορά με τον υφυπουργό αθλητισμού. Έχουμε κάνει αίτημα και στη Super League 1. (…)”

Διαβάστε ακόμα:

Από το “θα σφυρίζουν μόνο για να φύγουν τα τρένα”, εθνικοί εκπαιδευτές και παρατηρητές διαιτησίας!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή