Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν ψήφισε Μπαλτάκο – Τρεις από τους “big-5” είπαν όχι στον πρόεδρο της ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, δηλώνει ότι προέρχεται από τον Παναθηναϊκό, υπήρξε για πολλά χρόνια, νομικός σύμβουλος στη ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ για μία μικρή περίοδο συνεργάστηκε με τον Ι. Αλαφούζο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, στις χθεσινές εκλογές δεν πήρε την ψήφο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρότι ήταν ο μοναδικός υποψήφιος.

Ο λόγος είναι ότι ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού γνωρίζει από πού προήλθε αρχικά η υποψηφιότητα Μπαλτάκου και θέλει να κρατήσει αποστάσεις,

Επίσης ο Παναθηναϊκός δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από τον τρόπο που διοικείται/διευθύνεται η ΕΠΟ ειδικότερα από την παραίτηση Ζαγοράκη και μετά.

Τέλος, λίγο πριν τις εκλογές ο κ. Αλαφούζος χαρακτήρισε αναχρονιστικές τις απόψεις του Μπαλτάκου για “για επιστροφή της διαιτησίας στην πλήρη κυριαρχία της ΕΠΟ”.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού είναι υπέρ των ξένων διαιτητών, και όλων των αλλαγών που έγιναν στη διαιτησία από το 2016 και μετά, ενώ η ατζέντα του Μπαλτάκου είναι η επιστροφή στο μοντέλος της διαιτησίας στην προ του 2016 εποχή.

Όσον κι αν κάποιοι για τους δικούς τους λόγος θέλησαν να παρουσιάσουν τον Παναθηναϊκό ως “σύμμαχο” της υποψηφιότητας Μπαλτάκου, η πραγματικότητα είναι ότι ο Μπαλτάκος δεν ψηφίστηκε από τις δύο μεγαλύτερες ΠΑΕ της Ελλάδας, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό αλλά και τον Άρη. Άρα από τους “big-5” πήρε μόλις δύο ψήφους.

Επίσης παρότι ο νέος προεδρος δηλώνει “Νέα Δημοκρατία” η υποψηφιότητά του ουσιαστικά αποδοκιμάστηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή