Γιδόπουλος: “Για κλάματα είναι ο Ολυμπιακός – Έχουν πιάσει κορόιδο τον Μαρινάκη κάποιοι παρατρεχάμενοι και του φορτώνουν παίκτες”!

Print Friendly, PDF & Email

Μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ και στον Άγγελο Στίμο ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Στράτος Γιδόπουλος, μίλησε εφ’ όλης της ύλης για το ποδόσφαιρο ωστόσο ενύπωση προκαλεί η άποψή του για την κατάσταση στον Ολυμπιακό.

Μεταξύ άλλων ο Γιδόπουλος είπε:

“(…) Aυτός που είναι για κλάματα είναι ο Ολυμπιακός, έχουν πιάσει κορόιδο τον Μαρινάκη κάποιοι παρατρεχάμενοι εκεί γύρω, του φορτώνουν 16 – 18 μεταγραφές κάθε χρόνο και διώχνουν τους καλύτερους.

Έδιωξαν τον Χάμες Ροντρίγκεζ, τον Μαρσέλο, φάγανε τον καλύτερο χαφ που ήταν ο Καμαρά για να φέρουν άλλους. Γιατί από αυτόυς που ήρθαν δεν ήρθε ένας πολύ καλός παίκτης; Φέρνουν μετριότητες για τους αλλάζουν. Ο πρόπονητής τους είναi πολύ λίγος. Παίζει ανάλογα με τη φόρμα κάθε παίκτη, χωρίς σύστημα.

Κάποιοι τον έχουν πιάσει κορόιδο. Κάποτε ο Ολυμπιακός υπερτερούσε των άλλων ομάδων επειδή είχε τις καλύτερες διασυνδέσεις με τους μεγάλους μάνατζερ. Γιατί πουλήθηκε 15 εκατομμύρια ο Ρέτσος; O Mανωλάς; Όλοι πουλήθηκαν υπερβολικά.

Πήραν τσούβαλια παίκτες και τους παρουσίζουν ως τους καλύτερους ενώ δεν είναι. Στον επόμενο αγώνα που δεν θα πάει καλά θα φύγει κι ο προπονητής.

Όσο κι αν τον πιάνουν κορόιδο τον Μαρινάκη βλέπει ότι η ομάδα του δεν πάιζει καλά. Εδώ είχαν κάνει Θεό τον Φορτούνη και τώρα δεν τον βάζουν, τον κατάντησαν αναπληρωματικό. Του έχουν φορτώσει 17 χαφ. Τι να τα κάνει; (…)”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή