Γίνεται μέλος της ΕΠΟ η Ένωση Προπονητών, παραμένουν εκτός διαιτητές και ποδοσφαιριστές – Η ημερήσια διάταξη της ΓΣ της ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

Ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στην τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ που θα γίνει στις 25 Ιουνίου στην Αθήνα, είναι η αναγνώριση της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου, που θα γίνει νέο μέλος της ΕΠΟ.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο με τις Ενώσεις διαιτητών, ποδοσφαιριστών, επαγγελματικού και ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, γυναικείου ποδοσφαίρου και ποδοσφαίρου άμμου. Παρότι προβλέπεται ότι έχουν δικαίωμα να γίνουν μέλη της ΕΠΟ, προφανώς ακόμα δεν έχουν κινηθεί οι σχετικές διαδικασίες.

Κατά τα λοιπά στη Γενική Συνέλευση θα συζητηθούν αλλαγές στο καταστατικό με σημαντικότερη, με βάση όσα γνωρίζουμε αυτήν τη στιγμή την «ολιστική μελέτη» των FIFA/UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο που τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης και της υποστήριξης της κυβέρνησης.

Θα αποφασιστεί η αποδοχή κονδυλίου ύψους 546.570 δολαρίων από τη FIFA για τον «ψηφιακό μετασχηματισμό» της ομοσπονδίας και θα τεθεί προς ψήφιση ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή