Γιορτές με FREEWIN στα καταστήματα ΟΠΑΠ –  Μέχρι 100.000 ευρώ εντελώς δωρεάν κάθε μέρα και εορταστικό ημερολόγιο με δώρα

Print Friendly, PDF & Email

 

Το FREEWIN στα καταστήματα ΟΠΑΠ μπαίνει σε εορταστικό κλίμα, επιφυλάσσοντας καθημερινά εκπλήξεις για τους παίκτες.  

 

«Οι παίκτες του FREEWIN έχουν ακόμα έναν λόγο για να δοκιμάζουν καθημερινά την τύχη τους. Εντελώς δωρεάν, μέσω του OPAP Store App, διεκδικούν κάθε μέρα έως και 100.000 ευρώ, αλλά και δώρα μέσα από το εορταστικό ημερολόγιο», αναφέρει ο Άγγελος Κατσάνος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στα Ιωάννινα.

 

Άγγελος Κατσάνος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην οδό Στρατηγού Βογιάννου 25 στα Ιωάννινα

 

«Μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου, το εορταστικό ημερολόγιο του FREEWIN επιφυλάσσει καθημερινά ένα δώρο. Συγκεκριμένα, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία είτε να εξασφαλίσουν τα κέρδη τους από το 2ο έως το 5ο επίπεδο, είτε να διπλασιάσουν το έπαθλό τους από το επίπεδο 1 έως το 4, είτε να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία μέσα στην ίδια ημέρα, σε περίπτωση που δεν βρουν σε ποια κάρτα βρίσκεται ο MrOPAP, από το 2ο μέχρι και το 5ο επίπεδο», εξηγεί ο κ. Κατσάνος.

Τα κέρδη και οι έξτρα συμμετοχές στο «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις»

 

 

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Κατσάνος, «το FREEWIN έχει μοιράσει περισσότερα από 1,6 εκατ. ευρώ μέχρι σήμερα, όπως αναφέρεται και στο OPAP Store App. Επίσης, αν κάποιος παίξει FREEWIN και ένα παιχνίδι μέσα από την εφαρμογή, λαμβάνει συμμετοχές στις κληρώσεις του «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και μπορεί να κερδίσει φανταστικά δώρα. Μάλιστα, μέσα από το εορταστικό ημερολόγιο, οι παίκτες  μπορούν να διπλασιάσουν ή και να τριπλασιάσουν τις συμμετοχές τους στο πρόγραμμα».

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή