Γκαγκάτσης, άνευ αντιπάλου, νέος πρόεδρος στην ΕΠΟ – Δεν κατέβηκαν αντίπαλες υποψηφιότητες ούτε για μέλη της ΕΕ!

Print Friendly, PDF & Email

Η διορία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έληξε και η μόνη υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου είναι αυτή του Μάκη Γκαγκάτση.

Όσον αφορά τις υποψηφιότητες για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, εκτός από τα ονόματα που ανακοίνωσε ο Γκαγκάτσης στη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, δεν κατατέθηκαν υποψηφιότητες ούτε για μέλη της ΕΕ από την επονομαζόμενη “πλευρά της ΑΕΚ”, που εκπροσωπείται στην απερχόμενη διοίκηση.

Τα πρόσωπα που είχαν ενημερωθεί για να φτιάξουν τα χαρτιά τους την περασμένη εβδομάδα, ανέμεναν μέχρι και χθες ειδοποίηση προκειμένου να καταθέσουν την υποψηφιοτητά τους, όμως αυτή η ειδοποίηση δεν ήρθε ποτέ, λόγω της καταιγιστικής υποστήριξης στην υποψηφιότητα Γκαγκάτση από την συντριπτική πλειονότητα του εκλογικού σώματος.

Αυτό σημαίνει ότι νέος πρόεδρος της ΕΠΟ στις 22 Ιουλίου θα είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης και στην Εκτελεστική Επιτροπή θα εκλεγούν μέσω των ΕΠΣ, εκτός του ιδίου, δέκα πρόσωπα που ανήκουν στην “παράταξή του”, από τα συνολικά 17 της Εκτελεστικής Επιτροπής.

H ανακοίνωση της ΕΠΟ

“Κατά την πάροδο της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για το αξίωμα του Προέδρου της Ε.Π.Ο. διαπιστώθηκε ότι μόνο ο κ. Χρυσόστομος Γκαγκάτσης κατέθεσε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, την δε υποψηφιότητα του πρότεινε ο απαιτούμενος από το Καταστατικό αριθμός Ποδοσφαιρικών Ενώσεων.

Οι σχετικοί φάκελοι έχουν προσκομιστεί στην Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης, η οποία καλείται βάσει των διατάξεων του άρθρου 52 και των Παραρτημάτων Γ και ΣΤ του Καταστατικού να προχωρήσει στον «Έλεγχο Ακεραιότητας».

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Ε.Π.Ο. έχει προγραμματιστεί για την Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση της 22ης Ιουλίου 2024.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή