“Γκολ – οφσάιντ της Κηφισιάς βγαλμένο από τα χρόνια που μεσουρανούσε η περιβόητη «παράγκα» – Κύριοι της ΕΠΟ πάρτε θέση”

Print Friendly, PDF & Email

H Καλαμάτα εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία με αφορμή το γκολ της Κηφισιάς στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον ΟΦ Ιεράπετρας:

«ΠΡΑΓΜΑΤΑ και ΘΑΥΜΑΤΑ σήμερα στον αγώνα της Κηφισιάς με τον ΟΦΙ. Που να το περιμένουν τα υπόγεια ρεύματα που κυκλοφορούν στο χώρο του ποδοσφαίρου ότι τα κοπέλια από την Κρήτη θα πρόβαλαν σθεναρή αντίσταση;

Αν πίστευαν το αντίθετο θα είχαν φέρει ενίσχυση κομάντος από Πειραιά και Εύβοια για να μην υπάρχει θρίλερ και καρδιοπάθειες μέχρι το 97!!!!

Γκολ – οφσάιντ της Κηφισιάς στις καθυστερήσεις βγαλμένο από τα χρόνια που μεσουρανούσε η περιβόητη «παράγκα».

Πολλά ακούμε για το….τρένο που δεν σταματάει, αλλά δεν θέλαμε να το πιστέψουμε. Η ΠΑΕ Καλαμάτα και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Πρασσάς επέλεξε να κάνει επενδύσεις στον αγωνιστικό χώρο φέρνοντας μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας.

Δεν μπήκαμε ποτέ στην λογική να ασχοληθούμε με παρασκήνια και άλλες καταστάσεις. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έβγαλε ανακοίνωση για όσα συμβαίνουν στην κατηγορία και πριν αλεκτωρ λαλήσει τρεις, οι μάσκες έπεσαν!!! Κύριοι της ΕΠΟ πάρτε θέση. Το να τιμωρηθούν οι διαιτητές δεν μας λέει κάτι…

Απομονώστε όσους καταστρέφουν το ποδόσφαιρο πριν είναι πολύ αργά. ΥΓ..Όλα πρίμα φέτος…Έξι αγώνες και ακόμα δεν έχουν πληρώσει.. διόδια στην Αττική οδό!!!»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή