Γούλβς: Ενάντια στην καθιέρωση των πέντε αλλαγών ο προπονητής Νούνο Σάντο

Print Friendly, PDF & Email

Η IFAB προχώρησε στην καθιέρωση των πέντε αλλαγών και για την σεζόν 2020/21, μια εξέλιξη ωστόσο που δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τον προπονητή της προσεχής αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa, Νούνο Σάντο, ο οποίος σε δήλωσή του υποστήριξε πως το ποδόσφαιρο οφείλει να επιστρέψει στην κανονικότητα.

Σημειώνεται ότι ο Σάντο δεν έχει κάνει σε κανένα παιχνίδι πέντε αλλαγές, καθώς η προσεχής Γούλβς έχει ένα από τα πιο μικρά ρόστερ της Premier League.

Συγκεκριμένα ο Νούνο Σάντο δήλωσε:

“Κατάλαβα το μομέντουμ της απόφασης που πάρθηκε, βασισμένη στις επιδράσεις της πανδημίας. Μετά την απουσία αγωνιστικής δράσης για τρεις μήνες, υπήρχε λογική. Αλλά για το μέλλον, δεν βλέπω τον λόγο. Ειλικρινά, δεν τον βλέπω.

Δεν έχει να κάνει με τα οφέλη από αυτό ή όχι, αλλά η απόφαση βασίστηκε στην κατάσταση που υπήρχε, την πανδημία. Οπότε είχε λογική. Αλλά τώρα, μιλάμε για επιστροφή στην κανονικότητα και τον κόσμο πίσω στα γήπεδα, αυτό είναι μία ένδειξη ότι επιστρέφουμε στην κανονικότητα.

Όποτε τα πάντα θα έπρεπε να επιστρέψουν πίσω στο κανονικό, όπως οι αλλαγές και το διάλειμμα για να δροσιστούν οι παίκτες”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή