H ώρα του λογαριασμού

Print Friendly, PDF & Email

Πριν από λίγους μήνες σε αίθουσα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης έγινε μια συνάντηση μεταξύ τέσσαρων προσώπων. Σκοπός να πέσουν οι τόνοι εντός του πάρκου και οι πράξεις του ενός εκ των τεσσάρων να πάψουν να υπονομεύουν τον πρόεδρο αλλά και την ομοσπονδία εν γένει.

Λίγες ημέρες μέτα σε συνομιλία που έγινε σε επίπεδο κορυφής μεταξύ δύο προσώπων, ειπώθηκε ότι μετά το τέλος της περιόδου o acting θ’ αποχωρήσει…

Από εκείνη τη στιγμή όλα όσα επρόκειτο να γίνουν “πάγωσαν” (προσφυγές στο Διαιτητικό Δικαστήριο) και οι τόνοι έπεσαν…

Όμως τα επεισόδια δε σταμάτησαν.

Το τελευταίο, γιατί έχουν γίνει κι άλλες πράξεις υπονόμευσης σ’ αυτό το διάστημα, με τις οποίες θα ασχοληθούμε προσεχώς, ήταν το επεισόδιο με τον Λ. Θωμαϊδη.

Όταν ο Θωμαϊδης, που προέρχεται από την ίδια μήτρα με τον acting, του ζήτησε να μην κωλυσιεργεί και να επισπέυσει τις διαδικασίες για να πάρει η ΕΠΟ 800.000 ευρώ από τη FIFA για τις ΠΑΕ της Super League 2, ο acting φέρεται να του απάντησε “γιατί να το κάνω; Για να πάρει όλη τη δόξα ο Μπαλτάκος;”!!!

O Θωμαϊδης, που επρεπε την επόμενη ημέρα να απολογηθεί για τα ταπείνα κίνητρα με τα οποία ο acting διοικεί το “μαγάζι” κρατώντας σε μια ιδιότυπη ομηρεία τις ΠΑΕ της Super League 2, εξεμάνη.

Οι κυρίες στη ρεσεψιόν κοίταζαν αποσβολομένες. Δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν τα μάτια τους και άκουγαν τ’ αυτιά τους.

Οι παρόντες Διακοφώτης και Τζαφέρης παρενέβησαν…

Μετά ο acting φέρεται να τηλεφώνησε στον “μεγάλο” για να παραπονεθεί για τη συμπεριφόρα του Θωμαϊδη!

Ο Θωμαϊδης, που ταυτίστηκε όσο λίγοι με την νότια πτέρυγα της ομοσπονδίας από το 2017 έως σήμερα, φέρεται πλέον αποφασισμένος να παραιτηθεί.

Το επεισόδιο αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Το γυαλί, όμως είχε ήδη ραγίσει νωρίτερα, από άλλα περιστατικά που είχαν να κάνουν και με το δίπολο προέδρου – εκτελεστικού γραμματέα.

Ο acting όταν τους τελευταίους μήνες στριμώχνεται επαναλαμβάνει ότι θέλει να παραιτήθει. Για κάποιους η επανάληψη αυτής της πρόθεση αποτελεί τακτική όσων θέλουν να ροκανίσουν το χρόνο και να μη φύγουν ή όσων με αυτόν τον τρόπο πετούν το γάντι ελπίζοντας στη λήψη αποζημίωσης.

Για αυτήν την περίπτωση, όμως, την περίπτωση της αποζημίωσης, ήδη υπάρχουν κάποιοι που διαφωνούν σφοδρά και κάποιοι ακόμη πιο σκληροί που προτίθενται να καταγγείλλουν στην Επιτροπή Δεοντολογίας όποιον συναινέσει σε μια τέτοια απόφαση.

Τώρα που που το πρωτάθλημα και το Κύπελλο τελείωσαν. Τώρα που τα πανηγύρια του κάθε Βεληγκέκα θα ξεθυμάνουν, έρχεται η “ώρα του λογαριαμού”.

Δηλαδή, της υλοποίησης της συμφωνίας του περασμένου Φεβρουαρίου.

Τυχόν αθέτησή της σημαίνει εμπαιγμό και ή θα οδηγήσει σε εσωτερική ρήξη ή θα κρατήσει για έναν ακόμη χρόνο δέσμια και επομένως ευάλωτη την ομοσπονδία.

Ο Δημόκριτος είχε πει ότι καλύτερα οι ανόητοι να διοικούνται παρά να διοικούν.

Και ακόμα καλύτερα οι επικινδυνότεροι των “ανόητων” να φεύγουν, όπως τους πρέπει…

 

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή