ΑΕΚ για Κούγια: Καταθέτει αγωγή εις βάρος του για τις προσβλητικές δηλώσεις εναντίον των διεθνών παικτών της

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι έτοιμη να κινήσει τις νομικές διαδικασίες και να καταθέσει αγωγή εις βάρος του Αλέξη Κούγια για τις απαξιωτικές δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα της Εθνικής με το Κόσοβο, μεταξύ άλλων και εναντίον διεθνών παικτών της Ενωσης.

Ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της ΑΕΛ, αποθέωσε τους διεθνείς του Ολυμπιακού (Φορτούνη, Μπουχαλάκη, Μασούρα) και πέρασε πριονοκορδέλα πολλές από τις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, Φαν’τ Σχιπ, μεταξύ αυτών νυν ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, όπως ο Μάνταλος και ο Σβάρνας, αλλά και πρώην όπως ο Μπακασέτας.

Η ΑΕΚ λοιπόν θεωρεί πως ο Αλέξης Κούγιας με αυτές τις άκρως υποτιμητικές τοποθετήσεις μειώνει την προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών της αλλά πλήττει και τη χρηματιστηριακή τους αξία. Η ΑΕΚ δείχνει αποφασισμένη να προστατεύσει τα περιουσιακά της στοιχεία και είναι έτοιμη να ζητήσει τη μέγιστη δυνατή αποζημίωση από τον Αλέξη Κούγια.

Το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες και έχει λάβει εντολή να πάει την υπόθεση μέχρι τέλους τόσο στα ποινικά, όσο και στα αστικά δικαστήρια. Δεδομένη εξάλλου θα πρέπει να θεωρείται η προσφυγή της Ενωσης και στα αθλητικά όργανα, ενώ δεν αποκλείεται να κινηθούν νομικά και οι ίδιοι οι παίκτες της ομάδας, που θίχτηκαν ως προσωπικότητες από τις προσβλητικές δηλώσεις άνευ προηγουμένου του προέδρου της ΑΕΛ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή