Η εμπλοκή με Κλάτενμπεργκ και η παραπλανητική απάντηση της ΕΠΟ στον Άρη

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των μελών της ΚΕΔ που θα ασχολούνται με τα επαγγελματικά πρωταθλήματα και παραμένουν σε τα ονόματα των τριών Ελλήνων που θα ασχολούνται με τα ερασιτεχνικά.

Τι έχει συμβεί;

O Kλάτενμπεργκ μέσω της διαδικασίας της πρόσκλησης ενδιαφέροντος και των συνεντεύξεων με τους υποψηφίους κατέληξε σε αυτούς που θέλει να έχει ως συνεργάτες και ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Όμως τα ονόματα που έδωσε προκάλεσαν αντιδράσεις και φέρεται να ζητήθηκε από τον Άγγλο να κάνει αλλαγές στις αρχικές επιλογές του.

Ο Άγγλος, που σε αντίθεση με τους Έλληνες που ήταν στην ΚΕΔ έως το 2016 και γνώριζαν ότι η παρουσία τους στην επιτροπή σήμαινε την ικανοποίηση των επιθυμιών της εκάστοτε διοίκησης, αποτελεί επιλογή των FIFA/UEFA και σε αυτούς κατ’ αρχάς λογοδοτεί για τις επιλογές του, αρνείται προς το παρόν να κάνει πίσω και να δεχθεί αλλαγές στα ονόματα, που αρχικά πρότεινε.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το θέμα έχει κολλήσει.

Και επειδή κάποιοι έχουν επενδύσει πολλά στην επιλογή συγκεκριμένων προσώπων στην ΚΕΔ, ώστε και μέσω αυτής της διαδικασίας να δείξουν ότι είναι οι κυρίαρχοι του παιχνίδιου, αν κάποια από τις δύο πλευρές δεν υποχωρήσει ή δεν υπάρξει συμβιβασμός, δεν θα βρεθεί λύση…

Η ΕΠΟ απάντησε στην ανακοίνωση του Άρη για την ποινή αφαίρεσης βαθμών υποστηρίζοντας ότι «εντελώς ανεξάρτητη από την ΕΠΟ είναι και η διαδικασία στελέχωσης των επιτροπών, η οποία καθορίζεται από το υπουργείο Δικαιοσύνης.»

Πρόκειται για παραπλανητική απάντηση αφού οι τακτικοί δικαστές που δίκασαν την υπόθεση σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό, εξελέγησαν από τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

Άρα στη επιλογή των προσώπων που στελέχωσαν τα δικαιοδοτικά όργανα ενεπλάκη και η ομοσπονδία και κακώς ισχυρίζεται το αντίθετο.

YΓ.1 Έτοιμο το νέο οργανόγραμμα στο πάρκο. Εστάλη και έξω για να πάρει έγκριση…

ΥΓ.2 Η παραμονή του Αυγενάκη και η ψήφιση της ολιστικής έφεραν άνοιγμα προς την ΕΠΟ. Να δούμε αν θα έχει συνέχεια…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή