Η επικοινωνία Ζαγοράκη – Μητσοτάκη, η περίπτωση Δημητρίου και τα ονόματα για τη θέση του CEO

Print Friendly, PDF & Email

Δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport καταπιάνεται με τις ζυμώσεις ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ, όσον αφορά την υποψηφιότητα Ζαγοράκη και τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή (CEO).

Στο δημοσίευμα, μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα εξής: “Ο Ζαγοράκης μίλησε για δεύτερη φορά με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και του ανέλυσε τα δεδομένα των εκλογών της ΕΠΟ που θα διεξαχθούν στις 27 Μαρτίου.

Η ΑΕΚ δεν δέχεται να κάνει υποχωρήσει για τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ομοσπονδίας και θα έχει τον έλεγχό του με τη στήριξη του ΠΑΟΚ. (…)

Ο «Ζαγόρ» είπε στον πρωθυπουργό ότι ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ, αρκεί εκείνος να του ανάψει το πράσινο φως. «Πέστε μου τι να κάνω», είπε σε ελεύθερη μετάφραση ο ευρωβουλευτής της Ν. Δημοκρατίας στον πρωθυπουργό.

Ο Μητσοτάκης απέφυγε να του δώσει απάντηση και του είπε ότι θα τον ενημερώσει τις επόμενες ημέρες. (…)

Σε περίπτωση που δεν είναι υποψήφιος ο Ζαγοράκης όλα δείχνουν ότι το… δακτυλίδι θα δοθεί στον πρόεδρο της ΕΠΣ Αθήνας, Παναγιώτη Δημητρίου.

Με την εκλογή του νέου Δ.Σ. θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις στην ΕΠΟ και για την πρόσληψη του CEO που θα «τρέχει» όλα τα θέματα της ομοσπονδίας. Η ΑΕΚ έχει καταλήξει στην επιλογή του Ιάκωβου Φιλιππούση, ενώ ο Παναθηναϊκόε προωθεί τη λύση της Αθηνάς Μπαλωμένου, λύση με την οποία φέρεται να συμφωνεί και ο Ολυμπιακός.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή