Η επιστολή της ΕΠΣ Κορινθίας στον Αυγενάκη για επιχορήγηση των ερασιτεχνικών σωματείων

Print Friendly, PDF & Email

Η ΕΠΣ Κορινθίας γνωστοποίησε την επιστολή που απέστειλε στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με την οποία ζητάει την επιχορήγηση των ερασιτεχνικών σωματείων από την Πολιτεία λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης που βιώνουν.

Η επιστολή της ΕΠΣ Κορινθίας κοινοποιήθηκε επίσης στους τέσσερις βουλευτές του νομού αλλά και στην ΕΠΟ.

Αναλυτικά:
Κύριε Υφυπουργέ,

Γνωρίζοντας την καλή διάθεση και την ευαισθησία σας σε σχέση με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και εν προκειμένω για το ποδόσφαιρο, ενώνουμε την φωνή μας με το αίτημα της Ε.Π.Ο. αλλά και των άλλων Ε.Π.Σ. της πατρίδας μας, προκειμένου τα ερασιτεχνικά σωματεία να επιχορηγηθούν άμεσα από την Πολιτεία.

Είναι περιττό να σας αναλύσομε την τραγική οικονομική κατάσταση που υπάρχει στα σωματεία, μια κατάσταση που επλήγη ακόμη περισσότερο με την πανδημία του COVID-19.

Η Ένωσή μας απαριθμεί 49 σωματεία είναι δέκτης παραπόνων και πιέσεων από τους παράγοντες, οι οποίοι δηλώνουν ότι χωρίς οικονομική στήριξη, κινδυνεύουν οι ομάδες τους να μην συμμετέχουν στα πρωταθλήματα την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Σας καλούμε να σκύψετε στο πρόβλημα που υπάρχει στα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία και να δώσετε λύση έτσι ώστε να υπάρχει συνέχεια στο άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε.

Για το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κορινθίας

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Μιχάλης Τσιχριτζής Παναγιώτης Βράκας

Κοινοποίηση:

Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία
Χρήστο Δήμα (Βουλευτή Κορινθίας)
Νικόλαο Ταγαρά (Βουλευτή Κορινθίας)
Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάδη (Βουλευτή Κορινθίας)
Γεώργιο Ψυχογιό (Βουλευτή Κορινθίας)

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή