“Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν δίνει το σκεπτικό της απόφασης – Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι απροστάτευτο”

Print Friendly, PDF & Email

Ο ΠΑΣ Κόρινθος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Προς ενημέρωση του φιλαθλου κοινού της Ομάδας μας σχετικά με την ανατροπή της πρωταβαθμιας απόφασης από την Επιτροπή Εφεσεων της ΕΠΟ στις 27 Απριλίου η οποία είχε προαναγγελθει ήδη από τις 18 Απριλίου σε παραγοντες ομάδων με τα γνωστά “αποτελέσματα” της τελευταίας αγωνιστικής των PLAY OFF, έχουμε ζητήσει με αίτημα μας στην ΕΠΟ από την Τρίτη 3 Μαϊου (και τηλεφωνικά στη γραμματέα της επιτροπης) να μας δοθεί το σκεπτικό της απόφασης  ώστε να προσφυγουμε στο Ανώτατο και Αρμόδιο Αθλητικό Όργανο CAS.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μετά από δεκαεπτά -17- ημέρες!!!! δεν μας δίνει το σκεπτικό της απόφασης δικαιώνοντας δυστυχώς όλους αυτούς που γνώριζαν την απόφαση και μίλαγαν για πολιτικές πιέσεις.

Για την ουσία τής υπόθεσης θα μιλήσουμε αναλυτικά και με στοιχεία -καί θα τα δημοσιοποιησουμε όλα- όταν παραλάβουμε το σκεπτικό της απόφασης η οποια ουσιαστικά καταργεί τον ΚΑΠ και τους κανονισμούς της ΕΠΟ (άρθρο 19 παρ 7) καί από ότι διαβάσαμε τις τελευταίες ημέρες από άλλη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων (υπόθεση Λευκίμμης) το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι απροστάτευτο καί πλεον η καχυποψία για τους θεσμούς καί τα όργανα του ποδοσφαιρου μας μετατρέπεται σε βεβαιότητα.

Το Δ/Σ”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή