Αναβλήθηκε η συνάντηση για την επαγγελματική διαιτησία – Ανενημέρωτες οι ΠΑΕ – Η ΕΠΟ δεν ήθελε τον Κλάτενμπεργκ!

Print Friendly, PDF & Email

Η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση της ΕΠΟ με τη Super League για τη λειτουργία της επαγγελματική διαιτησίας, αναβλήθηκε

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SDNA, το κλίμα έχει φορτιστεί, αφενός επειδή Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν είχαν ενημερωθεί έως χθες για το σχέδιο που θα κατέθετε η Λίγκα και θα παρουσιαζε ο Κλάτενμπεργκ αφετέρου επειδή η ΕΠΟ έστειλε στη Super League επιστολή στην οποία, φωτογραφίζοντας τον Κλάτενμπεργκ, υποστηρίζει ότι δεν θα δεχθεί στη συνάντηση ιδιώτες, που δεν σχετίζονται με τον συνεταιρισμό.

Ωστόσο η Super League, έχει από τις 2/8/2022 ανακοινώσει την πρόσληψη του μέχρι τον περασμένο Ιούλιου προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Τούτων δοθέντων η Λίγκα ενημέρωσε τις ΠΑΕ ότι η συνάντηση αναβάλλεται.

Αναλυτικά η επιστολή της ΕΠΟ: 

Αγαπητοί κύριοι, 

Σχετικά με την εκπροσώπηση της Super League 1 στη σημερινή συνάντηση για την Επαγγελματική Διαιτησία, παρακαλούμε όπως μας κοινοποιήσετε πρακτικό ΔΣ το οποίο εξουσιοδοτεί τους εκπροσώπους σας για τη συνάντηση αυτή. Διαφορετικά δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή τους. 

Επιπλέον, η ΕΠΟ μπορεί να αποδεχτεί τους παραπάνω εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους της Super League, όχι όμως, ιδιώτη, ο οποίος ουδόλως σχετίζεται ούτε μπορεί να σχετίζεται με τον συνεταιρισμό σας. 

Διαβάστε ακόμα:

Super League 1: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κλάτενμπεργκ που θα υλοποιήσει το εγχείρημα της επαγγελματικής σιαιτησίας

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή