“Η ΕΠΣ Φθιώτιδας θα συγκροτήσει άμεσα ΔΣ και θα εκλέξει νέο πρόεδρο – Δικαίωση η απομάκρυνση τοξικών ατόμων”

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΠΣ Φθιώτιδας η Ποδοσφαιρική Αναγέννηση Σωματείων Φθιώτιδας, που αποτελεί αντιπολίτευση στη έκπτωτη διοίκηση Κορδολέμη, γνωστοποίησε την ακόλουθη ανακοίνωση :

«Με έκπληξη παρατηρούμε το φαινόμενο Σαλτιμπαγκισμού και Κορδολαιμισμού που λαμβάνει χώρα στο Τοπικό Ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας.

Η αγωνία του ΕΚΠΤΩΤΟΥ Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Φθιώτιδας, να κρατηθεί στην καρέκλα της διοίκησης με οποιαδήποτε ραδιουργία, ξεπερνάει και το πιο επιστημονικό σενάριο φαντασίας.

Χωρίς να σεβαστεί τις αποφάσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που τον κήρυξε ΕΚΠΤΩΤΟ, ούτε την απόφαση του Πρωτοδικείου Λαμίας που ΑΠΕΡΡΙΨΕ την ένστασή του, ενώ αρχικά είχε επικαλεστεί τα δικαστήρια, δημοσιοποίησε τις φαντασιώσεις του με φήμες, λέγοντας πως μένει ακέφαλη η ΕΠΣ Φθιώτιδας μέχρι τις 3 Νοεμβρίου.

Όνειρα θερινής νυκτός και φαντασιοπληξίες από ΑΣΧΕΤΟ πέρα από το ποδόσφαιρο, αλλά και από τις δικαστικές αποφάσεις.

Ως συνδυασμός Ποδοσφαιρική Αναγέννηση Σωματείων Φθιώτιδας:

α) νιώθουμε πρώτα τη δικαίωση του αγώνα μας, για την απομάκρυνση των τοξικών ατόμων από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, και β) ενημερώνουμε όλο τον Ποδοσφαιρικό Κόσμο του Νομού και πρωτίστως τα Σωματεία-Μέλη της ΕΠΣ Φθιώτιδας ότι: Τα 18 ικανά αναπληρωματικά μέλη που έχουν νομίμως εκλεχθεί στις εκλογές της ΕΠΣΦ στις 28 Ιουνίου 2021, έχουν το νόμιμο δικαίωμα να συγκροτήσουν ΔΣ και να εκλέξουν Πρόεδρο.

Ο νέος νόμος δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης από τον οποιονδήποτε.

Ως εκ τούτου, η συνεδρίαση των αναπληρωματικών μελών θα γίνει άμεσα για την συγκρότηση σε σώμα και θα ανακοινωθεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου.

Τα Πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ σε όλες τις Κατηγορίες, το Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Οκτωβρίου, σεβόμενοι την απόφαση της ΕΠΟ για αναστολή μέχρι και το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου.

Τέλος η θητεία του ΔΣ θα είναι για 3 χρόνια ΚΑΙ ΌΧΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ”

Διαβάστε ακόμα:

Χωρίς διοίκηση μέχρι τις 3 Νοεμβρίου η ΕΠΣ Φθιώτιδας – Απορρίφθηκε το αίτημα των έκπτωτων μελών

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή