Η Κηφισιά καταγγέλλει με βίντεο τον Μπέο για ρατσιστικό χαρακτηρισμό σε βάρος του Τετέι

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ Κηφισιά “Σε συνέχεια της καταγγελίας που έκανε ο Ανδρέας Τεττέι, μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, παρουσιάζουμε ως ΠΑΕ Κηφισιά το στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ο αξιωματούχος της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, που έκανε την ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας”, δίνωντας στη δημοσιότητα το ακόλουθο video:

Ο 23χρονος φορ της Κηφισιάς ξέσπασε μέσω των social media, ζητώντας «να μπει ένα τέλος σε όλο αυτό τον τοξικό και ρατσιστικό κύκλο επιθέσεων στον αθλητισμό και την κοινωνία».

«Ας μπει ένα τέλος στα φαινόμενα ρατσισμού στον αθλητισμό και στην κοινωνία μας! Δεν πάει άλλο! Ο αθλητισμός οφείλει να είναι ένα πεδίο ευγενούς άμιλλας και όχι εξαπόλυσης ρατσιστικών σχολίων και τακτικών», ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμά του σε story που ανέβασε στο Instagram.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος απάντησε στις κατηγορίες του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, Ανδρέα Τετέι. Η ανακοίνωση της ομάδας του Βόλου για το περιστατικό:

«Σχετικά με τη δήλωση – καταγγελία του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς Ανδρέα Τετέι ξεκαθαρίζουμε ότι η ομάδα μας από την ίδρυσή της έχει να επιδείξει σεβασμό απέναντι σε όλους κάτι που άλλωστε αποδεικνύεται έμπρακτα κάθε Κυριακή, επί σειρά ετών. Η αλήθεια είναι ότι πράγματι από τον πάγκο της ομάδας μας άνθρωπος της αποστολής απευθύνθηκε στον διαιτητή και διαμαρτυρόμενος του φώναξε “Τι μαϊμού φάουλ έδωσες”. Καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, το δηλώνουμε κατηγορηματικά».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή