Η NOVA “ανακοίνωσε” τη Super League για την επόμενη σεζόν

Print Friendly, PDF & Email

Ενώ στo συνεταιρισμό της Super League υπάρχει το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του επόμενου πρωταθλήματος η NOVA διστάζει να συμπεριλάβει τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος στο πακέτο που θα προσφέρει στους συνδρομητές της.

 

Συγκεκριμένα όπως ανάφεραν μεταξύ άλλων στελέχη της όπως ο Νίκος Σταθόπουλος και η Victoria Boklag, “από την επόμενη σεζόν, και παράλληλα με το Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, τη EuroLeague και άλλα αθλήματα που προβάλλονται παραδοσιακά στη Nova, οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν συναρπαστικές προσθήκες ώστε να μη χάνουν στιγμή δράσης από τα πιο δημοφιλή αθλητικά γεγονότα στον κόσμο. Μεταξύ αυτών είναι οι αγώνες των αγαπημένων τους ομάδων στους προκριματικούς της UEFA, τη Bundesliga και τη LaLiga καθώς και οι αναμετρήσεις αστέρων του τένις στο Wimbledon, το Davis Cup και το ATP Cup. Η Nova έχει επίσης εξασφαλίσει τα δικαιώματα για σημαντικές διοργανώσεις της FIBA, το Coppa Italia, τα ολλανδικά και βελγικά πρωταθλήματα αλλά και πολλά ακόμη”.

H ΝΟVA έχει ήδη τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη και Ατρόμητου για την επόμενη σεζόν αλλά θεωρείται βέβαιο ότι θα αποκτήσει και τα δικαιώματα της πλειοψηφίας αν όχι όλων των ομάδων.

Δύσκολα θα προχωρήσει η κεντρική διαχείριση – Το μπλοκ των “7”, οι τρεις σίγουροι και η στάση του Big4

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή