“Η «σιδηρά γόησσα» του Ατρομήτου”, “το όμορφο αφεντικό του ελληνικού ποδοσφαίρου”

Κάτια Κοξένογλου / INTIME SPORTS
Print Friendly, PDF & Email

Η «σιδηρά γόησσα» του Ατρομήτου, «το όμορφο αφεντικό του ελληνικού ποδοσφαίρου», «η γυναίκα που έρχεται να βάλει το αποτύπωμά της στο ελληνικό ποδόσφαιρο», είναι μερικοί από τους τίτλους που συνοδεύουν δημοσιεύματα τα οποία αφορούν την Κάτια Κοξένογλου, που από χθες είναι η πρώτη γυναίκα που καταλαμβάνει τη θέση της αναπληρώτριας προέδρου της Super League 1.

-Στο newsnowgr.com διαβάζουμε: “Κάτια Κοξένογλου: Η «Σιδηρά Γόησσα» του Ατρόμητου”.

Η Κάτια Κοξένογλου αποτελεί και επίσημα την πρώτη γυναίκα αναπληρώτρια πρόεδρο της Super League – Αυτή είναι η γοητευτική «Σιδηρά Κυρία» του ελληνικού ποδοσφαίρου που γράφει την δική της ιστορία (…) Ο ορισμός της δυναμικής γυναίκας παίρνει σάρκα και οστά αντικρίζοντας τις γυναίκες που κατέχουν σήμερα τις υψηλότερες θέσεις στα κέντρα αποφάσεων. Γυναίκες που έσπασαν τα κοινωνικά στερεότυπα και τον υφέρποντα σεξισμό λόγω της ικανότητας, της επιμονής, της ευφυΐας και της εργατικότητα τους.

-Το newsbeast.gr γράφει: “Κάτια Κοξένογλου: Η γυναίκα που έρχεται να βάλει το αποτύπωμά της στο ελληνικό ποδόσφαιρο”

Σπούδασε Business Management στο Πανεπιστήμιο Laverve, ενώ μιλά τέσσερις γλώσσες (αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά και ρώσικα), αλλά γνωρίζει πολύ καλά και αυτή του ποδοσφαίρου. Αυτό την καθιστά ιδανική για το πόστο της υπεύθυνης των δημοσίων σχέσεων του Ατρόμητου και κυρίως να αποτελεί την πρέσβειρα του «κυανόλευκου» συλλόγου στα ευρωπαϊκά συνέδρια, στις κληρώσεις, στα σεμινάρια, στις εκδηλώσεις και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις που επεκτείνονται και σε κοινωνικό επίπεδο.

-Το sportime.gr υπερθεματίζει: “Κάτια Κοξένογλου: Το όμορφο αφεντικό του ελληνικού ποδοσφαίρου”

Η ίδια (σ.SP. η Κοξένογλου) σημειώνει χαρακτηριστικά: «Αν θα το πάρουμε από τότε που ξεκίνησα στο ποδόσφαιρο, από τη γραμματεία έχω περάσει από όλες τις θέσεις και χαίρομαι γιατί μπορώ αυτή τη στιγμή να διευθύνω και να αντιλαμβάνομαι όλες τις θέσεις και όλους τους συνεργάτες μου, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να μπορώ να βοηθήσω. Εξελίχθηκα μαζί με την ομάδα και απέδειξα ότι μπορώ».

-Το makeleio.gr με τίτλο Η «Σιδηρά Γόησσα» του Ατρόμητου, αναφέρεται και στα γονίδια:

Οι διοικητικές της αρετές ωστόσο ίσως οφείλονται στα γονίδια της, καθώς η αδερφή της Ντέπυ Κοξένογλου διευθύνει δύο σημαντικούς και ευαίσθητους τομείς του ελληνικού ποδοσφαίρου στην ΕΠΟ, γεγονός που αποδεικνύει ότι δεν ζει στη σκιά του συζύγου της, του Κύρου Βασσάρα. Όσοι γνωρίζουν τις αδερφές Κοξένογλου κάνουν λόγο για δύο έξυπνες, φιλόδοξες και χαρισματικές γυναίκες που έχουν βάλει την δική του ανεξίτηλη σφραγίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο του σήμερα και του… αύριο.

-Τέλος το ipolimas.gr με τίτλο ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΓΙΟΒΑΡΒΑΡΙΩΤΗ Η ΝΕΑ ΑΝ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE! δίνει το δικό του τοπικό στίγμα:

Με άρωμα Αγίας Βαρβάρας, η νέα Αναπληρώτρια Πρόεδρος – εκλέχθηκε ομόφωνα την Δευτέρα 18 Μαίου 2020 – της SUPER LEAGUE, κ. Κάτια Κοξένογλου, η οποία είναι σύζυγος του συμπολίτη μας από την Αγία Βαρβάρα, και βετεράνου παίκτη της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, Γιώργου Κορακάκη (έκανε ακόμη σπουδαία και μεγάλη καριέρα, ξεχωρίζοντας εκτός από το εξαίρετο ταλέντο του και για το ήθος του σε Βύζαντα Μεγάρων, Χαλκηδόνα, Ατρόμητο και Διαγόρα Ρόδου).

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή