Καλοκαιρινό πάρτι στην ΕΡΑσπορ 101,8 με Κώστα Μπίγαλη, Δάκη και Πωλίνα!

Print Friendly, PDF & Email

Τη Δευτέρα το βράδυ (27/7, 22:00) η εκπομπή «Κάνε παιχνίδι μόνο σου» κάνει ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι με τραγούδια που σημάδεψαν τις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο Κώστας Μπίγαλης, ενώ στην «παλέτα του πενταγράμμου» θα βάλουν την πινελιά τους ο Δάκης και η Πωλίνα.

O Kώστας Μπίγαλης τσιμπάει ακόμα σαν τη «Μέλισσα». Ο άνθρωπος που έβγαλε την… καψουριά από μέσα του και την έκανε καλοκαιρινό τραγούδι. Ο «Big Alice» συλλέγει τη «γύρη της ζωής» και την εκφράζει μέσα από τους στοίχους και τη μουσική του. Αυτό τον κάνει ξεχωριστό, αυτό τον κάνει ιδιαίτερα αγαπητό και διαχρονικό.

Θα μας ταξιδέψει στου «Αιγαίου τα μπλουζ» με τη «Ρίνα Κατερίνα» και την «Τούλα υποκριτούλα», ενώ με «Τσίτα τα γκάζια» θα περάσει μπροστά από την «Κόρη του περιπτερά» και θα της φωνάξει «Πεσ’ το με ‘σκασες»!

Αυτά κι άλλα πολλά τη Δευτέρα το βράδυ στην ΕΡΑσπορ 101,8.

«Κάνε παιχνίδι μόνος σου», η εκπομπή της ΕΡΑσπορ 101,8, όπου κάθε Δευτέρα βράδυ ηθοποιοί, τραγουδιστές, συνθέτες, ποιητές, μουσικοί παραγωγοί, διανοούμενοι, επιστήμονες, δημοσιογράφοι, αθλητές, προπονητές έχουν τη δική τους εκπομπή στο δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο! Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα από αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους.

Μαζί τους, σε δεύτερο ρόλο, ο Τάσος Επιτρόπου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή