“Καλούμε την Κυβέρνηση να κρατήσει τον Αλέκο στην Super League, έστω και με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου”

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλ. Κούγιας, με εξώδικο που έστειλε στη SUPER LEAGUE ζητεί να μη γίνει επικύρωση της βαθμολογίας από τη θέση που τερμάτισε ο ΠΑΣ Γιάννινα και κάτω επειδή έχει προσφύγει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, σχετικά με τη μετοχική σύνθεση του ΠΑΣ Γιάννινα (πολυιδιοκτήσια) αλλά και της Ξάνθης, για την οποία υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να πάρει μέρος στα μπαράζ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Το ΔΣ της Super League όπου θα συζητηθεί το θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας θα γίνει το Σάββατο 22/5.

Με αφορμή αυτήν την ενέργεια, η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Τα καμώματα του γηραλέου ποινικολόγου από την ημέρα που κατόρθωσε να υποβιβάσει την ιστορική ομάδα της Λάρισας έχουν κάνει πολλούς να αναθεωρήσουν τη στάση τους απέναντι του. Ισως και δικαιολογημένα αφού συνειδητοποιούν ότι το επόμενο πρωτάθλημα θα στερείται μιας ατραξιόν, όπως αυτή που παρουσιάζει ο Αλέκος. Βέβαια τέτοιο πελάτη τον περιμένει πως και πως η Β Εθνική, αλλά και η Super League έχει ψυχή.

Καλούμε συνεπώς την Κυβέρνηση να κρατήσει τον Αλέκο στην Super League, έστω και με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου αναλογιζόμενη τις δραματικές συνέπειες στον ψυχισμό των φιλάθλων από το στερητικό σύνδρομο που θα επιφέρει η έλλειψη του Αλέκου.

Σε ό,τι αφορά τα έξι και πλέον εκατομμύρια που ζητεί με το εξώδικό του θα τον απογοητεύσουμε. Δεν υπάρχουν. Αν βολεύεται με.. τρία, κάτι θα κάνουμε (εκατομμύρια εννοείται).

ΥΓ. Λευτεριά στη Λάρισα

ΥΓ1. Με τέτοια δημοφιλία που έχει στη Λάρισα περιμένουμε να τον καμαρώσουμε και Δήμαρχο!

ΥΓ2. Χαιρετισμούς στον Λιγνάδη

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή